Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy akadályozzam meg, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy akadályozzam meg, hogy a jövőben ismét szerelmes legyek? 22/F

Figyelt kérdés
Örökké szerelmi csalodás ér. Ha teszek érte, ha nem! Elegem van abból, hogy mindig csak a lelki gyötrödés és az elkeseredtség van utána. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de csak van módja ennek!
2010. ápr. 22. 11:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Úgy van, ahogy mondod Utolsó! Sajnos......:((

Ennyi idősen, már illet volna találnom valakit, akit szeretne is engem, de nem sikerül sehogy sem.:((

2010. ápr. 22. 18:59
 12/17 A kérdező kommentje:
*illett
2010. ápr. 22. 18:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyszerűen tudatosítsd magadban azt hogy a nők szemetek.Pénzremennek félre dugnak hazudnak stb.

Ezt mondogasd el magadban minden nap és figyeld meg jó lesz.

Én már 7éve nem voltam szerelmes senkibe.

Max aki jól sz.opott azzal elvoltam pár hónapig.

27/F

2010. ápr. 22. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne általánosits légyszives, nem minden lány szemét és nem minden lány a pénzre bukik, vannak akik a belső értékeket keresik a pasiban, még nem haltak ki a normális lányok, csak meg kell keresni
2010. ápr. 22. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek

Mi volt a szakitások okai?

2010. ápr. 22. 19:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Hagy ne kelljen elmondanom!:)
2010. ápr. 22. 20:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod, nem muszáj beszélned róla ha nem akarod...:(
2010. ápr. 22. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!