Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tűrjem még?
5éve vagyok párkapcsolatban, fél éve vagyok mennyasszony, de még nem élünk együtt.
1éve van állandó munkahelyem, a párom még idén fejezte be az okj-s tanulmányait. Lassan el szeretnénk kezdeni a közös életünket (legalábbis én mindenképpen) DE.. a párom folyamatosan keres munkát, volt is állásinterjún, volt is a cégeknél dolgozni..de ott hagyja mert mindig talál valami kifogást, hogy ez a fizu nem jó amott a légkör volt rossz, azután pedig ha más munkahelyen is csalódik mindig az van h előző jobb lett volna...
Az évfolyamtársai nagy része már mind talált munkát... Egyáltalán akar ő velem közös életet élni, összeköltözni. Jah és ha felhozom neki, hogy lassan már meg kéne állapodni, mindig az van hogy azért keresi a tökéletest, hogy nekem mindent meg tudjon adni. Hát kösz szépen, így nem igazán lesz rá esély..
Bocsi ha hosszúra sikerült a magyarázat. Köszönöm a válaszokat előre is.
"azért keresi a tökéletest, hogy nekem mindent meg tudjon adni."
Jó kifogás. Te is dolgozol, nem?
Én inkább azt látom, hogy a párod egy elkényeztetett kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!