Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok? Túlreagálom?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük a párommal, hogy ma találkozunk. Ő elment focizni az apukájával, mert hogy holnaptól nehezebben tudnak közös programot szervezni, mivel az apukája munkahelyet vált. Ez rendben is van. De nekem nem szólt, nem hívott, nem írt. Mikor felhívtam, és rákérdeztem, hogy találkozunk-e így egyáltalán, csak akkor mondta, hogy esetleg este, és mikor felhúztam magam azon, hogy nem értesített még ő volt felháborodva, és lerakta, mondván: vele ne veszekedjek. Nagyon felhúztam magam. Úgy érzem semmibe sem vett.2016. szept. 6. 13:06
11/14 anonim válasza:
Nem tudom mit oltjátok a kérdezőt. Ha megbeszélem valakivel, hogy talizunk, de közbe jön valami, vagy más dolgom van, akkor alap hogy szólok, bárkinek nemhogy a szerelmemnek! Ez kb annyit jelent hogy sz@rik a fejére had várjon. Aki szerint ezzel nincs gond az egy suttyó paraszt. Ennyi.
12/14 anonim válasza:
6# téged vagy nagyon megbántottak, vagy észre sem vesz az ellenkező nem azért vagy ilyen támadó? Ha egyik sem akkor csak szimplán nem tudsz szöveget értelmezni.
13/14 A kérdező kommentje:
#10 #11 Én is ezen a véleményen vagyok, még most, lehiggadva is...
2016. szept. 6. 15:54
14/14 anonim válasza:
Szólhatott volna, hogy ne várj rá változik a terv, lett volna annyi idejen de szerintem eszébe se jutottál sajnos. Próbáld megbeszélni vele higgadtan mondd el hogy neked ez nagyon rosszul esett...stb. De ha eddig is volt ilyen vagy ezentúl többször elő fog fordulni akko egyre kevésbé érdekled hogy egyáltalán figyelemre méltasson, hogy szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!