Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek a nagyon trendi fiúk?
Figyelt kérdés
Trendin beállított haj, divatos ruha. Olyanokra gondolok, akikkel például Pesten bárhol lehet találkozni.2010. ápr. 21. 17:19
3/13 anonim válasza:
Nem az lesz a döntő szempont egy csajnál...
Ha ronda képed van akárhogy öltözködhetsz
4/13 anonim válasza:
Nem, mert bunkoak(legtobben)...:/ Kulsor am igen, csak nehogy nagyon beallitottak legyenek..xD
5/13 anonim válasza:
Hát én nekem egyáltalán nem jönnek be a fiúk(értsd fiú vagyok) . De annyit szeretnék hozzászólni a dologhoz, hogy ma amikor peste járkáltam, láttam valami félig bu zi félig emo félig scene meg .... nem is tudom fiú volt, de lánynak is elment volna... Na ezektől hányok.
6/13 anonim válasza:
Nekem tetszenek. De nem az olyanok, akiken fél óráig kell gondolkodnom, hogy na most ez fiú vagy lány ?!:O :D
7/13 anonim válasza:
Nem. Eleve nem úgy nézek rájuk, mint pasi, hanem mint valami elb*szott selejtre. Bocs, ha valakit megbántottam ezzel, de szánalmasnak tartom egyiket másikat.
17/L
8/13 anonim válasza:
Nem... Ugyanis nem vagyok meleg.
9/13 anonim válasza:
Aha, tetszik hogy törődnek a külsejükkel, viszont nem kezdenék ilyennel. Krva idegsítő személyiségük van ált. Viszont ha tud értelmes is lenni, és nem úgy viselkedik mint egy hülye p.icsa, akkor bevállalnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!