Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a kedves, aranyos, nem plázacica lányok manapság? Miért felszínes a legtöbb lány, akik pl csak a kigyúrt pasikra, pénzre mennek?
Figyelt kérdés
Szeretnék megismerni egy csendes, átlagos lányt, miért olyan nehéz ez? 25 éves fiú2010. ápr. 21. 14:52
12/14 anonim válasza:
szeretnél átlagos barátnőt? miért? az átlagosból annyi van, az csak átlag...mondd inkább azt, hogy szeretnél egy nyugisabb, kedves, megbízható lányt...de ne mondd hogy átlagos..az mindenkinek lehet, te meg pont arról beszélsz hogy olyat keresel aki szerinted ritka.
21 L
13/14 anonim válasza:
Hol vannak? Tömegesen nem tudom, de itt a gép előtt van egy.
14/14 anonim válasza:
Szerintem a mi korosztályunk alapkérdése ez,erre olvastam itt a kommentek közt hogy állítani kell az objektíven és ezt én is megfogom fontolni,ez a válasz nagyon tetszet.
Én is keresek egy olyas valakit akivel úgy tényleg összepasszolnék,bár tudnám milyen ő.
egy 22 éves pasi,emailben bármikor elérhető vagyok =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!