Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki először barátja akart lenni a
párjának, hogy majd később könnyebben megszerezze, vagy
akinek sima barátságból kapcsolata lett? Hogy jöttetek
össze végül?
nekem úgy volt hogy volt egy lány akivel sokat dumáltunk majd kiderült hogy tetszek neki(előtte nekem nem tetszett) és miután ez kiderült valahogy ő is megtetszett nekem és ebből lett kapcsolat!
2010. ápr. 21. 14:32
Ma csak ilyen bonyolult kérdések születnek? Egyébként nekem nem volt ilyen.
2010. ápr. 21. 14:33
én például úgy jöttem össze a barátommal, hogy odajött a sulimba áprilisba, barátnőm beszélgetett vele, de csak olyan szinten, hogy tudták egymás nevét, aztán egy koncerten összefutottunk vele, mondtam bnőmnek, hogy tök ismerős ez a srác, közölte h tán azért mert egy suliba járunk vele xD akkor beszélgettünk, konstatáltam, hogy jófej de ennyi, 2 héttel később újabb koncert, akkor már meg volt beszélve, hogy jön velünk de semmilyen szándékom nem volt:D ottmaradtunk kettesben egy kis időre, megcsókolt, nem ellenkeztem, úgysem volt senkim épp, másnap felhívott, hogy nem találkozunk-e? találkoztam vele...közölte h az van, h ő szeret... ezt így egy egész napig ecsetelte, mondtam, hogy most mennem kell, mert még estére van programom, kérdezte, hogy velem tarthat-e, végülis eljött ő is...este 7kor úgy döntöttem, hogy akkor legyen, próbáljuk meg ha ennyire akarja...1 éve együtt vagyunk XD
2010. ápr. 21. 14:38
Én a mostani barátomat 5 éve ismerem és eléggé jó barátok voltunk.Hajnalig beszélgettünk nagyon sokszor.Sok mindent el mondtunk egymásnak.
10 évesen ismertem meg egy táborban.(idősebb nálam 2 évvel amúgy):D Aztán 15 évesen jöttem vele össze.tetszett nekem,sőt én már szerettem is.Tudtam,h ő is érez valamit,de bemeséltem magamnak h nem.Aztán egyszer megölelt egy sárc az ő jelenlétében és közölte a sráccal h az oszlopot ölelgesse.Minden jött magától utána.8 hónaposak vagyunk már.:)
2010. ápr. 21. 14:39
az én párommal már gyerekkorunk óta ismerjük egymást, elöször csak barátok voltunk, eszünkbe sem jutott hogy összejöjjünk, aztán egy ideig nem nagyon találkoztunk mivel ő kiment külföldre, mikor hazajött, találkoztunk és azóta együtt vagyunk. A jövő hét szombaton lesz az esküvőnk!
2010. ápr. 21. 14:43
6/8 anonim válasza:
szerintem az a legjobb...en megismerkedtem egy sraccal o lett a legjobb baratom mindent elmondtunk egymasnak es idovel mikor osszejottunk egyaltalan nem vitaztunk mert mindent tudtunk mar a masikrol...egy jo ideje n vagyunk egyutt de most ujra kezdodott vmi es tudod nagyon jo ha a legjobb baratod a szerelmed...
2010. ápr. 21. 19:08
Nekem sem volt még ilyen.
2010. ápr. 24. 16:44
Én eleinte max piszkálódásból szóltam a mostani bnőhöz, majd mikor úgy alakult h 1 rosszabban alakult helyzetben félrevonult mindenkitől (gyanítom sírni) úgy éreztem kissé az én hibám is h úgy alakult, ezért aztán utána mentem. El akart zavarni, de végül csak belement h beszélgessünk. Később már én segítettem neki mikor mások nem hagyták, mert megkedveltem miután megismertem, majd vége az lett h összejöttünk. Szal még csak barátság sem kell hozzá h kapcsolat legyen. Amúgy olyan helyzetem is volt h 1 csajt azzal a céllal ismertem meg h én őt fel fogom szedni, de aztán akkor volt barátja, és bár később szétmentek, addigra nekem lett más bnőm. Végül addig "kerülgettük 1mást" h bár össze nem jöttünk, máig a legjobb barátaim közé sorolom őt, pedig először eszemben sem volt vele barátkozni. :D
"életművész"
2010. ápr. 24. 17:32
Kapcsolódó kérdések: