Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megalázkodó egy srác számára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázkodó egy srác számára, ha nyíltan beszél az érzéseiről, még akkor is, ha a csaj megbántotta?

Figyelt kérdés

Engem a minap sikerült egy lánynak megbántani, szarul esett amit csinált meg fel is húzott. Persze ne mértem miért tette, ő legutóbb nem tette szóvá a dolgot, alig beszéltünk egymáshoz.

Én nem vagyok egy haragtartó típus, bár úgy gondolom, hogy mivel ő bántott meg, neki kéne "keresnie".

De nem fog. Szerintetek lépjek? Megalázó lenne, ha elmondanám neki, h. szarul esett amit csinált?

2010. ápr. 20. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ő kéne rájöjjön és ha nem jön rá akkro lépsz ha majd rájön vagy ha még bezsélgettek akkor azt szóvá teheted.
2010. ápr. 20. 22:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy mi megalázó. Ettől függetlenül szerintem érdemes átgondolni, hogy akarsz-e egy olyan csajjal járni, akinek annyi érzelmi intelligenciája nincs, hogy magától rájöjjön, hogy megbántott. Ha meg tudja, hogy megbántott, akkor mit is akarsz pontosan azzal elérni, hogy közlöd vele?
2010. ápr. 20. 22:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Azóta már beszéltünk..hűvös beszélgetés volt, de nem tette szóvá....szerinte ő is tudja, hogy mi volt az amin felhúztam magam (jogosan teszem hozzá), csak ez valahol ilyen csajos dolog lehet, hogy nem ismerik be/el, ha valami rosszat csináltak.

Nem általánosítok, de volt már több ilyen lányismerősöm/barátom is.

Persze egyszerűbb lenne úgy tenni, mintha mi se történt volna, de azért ez nem így megy...

2010. ápr. 20. 22:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem járni akarok vele...csak jóban vagyunk..
2010. ápr. 20. 22:56
 5/10 anonim válasza:
Ha fontos számodra a csaj beszélj vele. Soha nem megalázó ha valaki őszintén beszél.
2010. ápr. 20. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdező 22:56 II: Akkor elnézést, csak a "párkapcsolatok" miatt gondoltam, hogy ez a helyzet.

Ebben az esetben szerintem nyugodtan beszélj vele, bár, ha Ő egyáltalán nem mutat megbánást, akkor nem biztos, hogy van értelme a beszélgetésnek.

2010. ápr. 20. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Jóban vagytok akkor nem értem miért lenne gáz őszintén beszélni vele.. Beszéljétek meg!
2010. ápr. 20. 23:29
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
az a férfi gyenge, aki az érzéseiről beszél. A lányok azonnal dobják az ilyen kis b u z i kat.
2010. ápr. 21. 00:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Elmondhatod neki, de csak pár szóban, ne ragozd túl. Add elő lazán, poénosan, mert az zavarba fogja hozni, jobban elgondolkodik rajta, meg aztán nem az jut az eszébe rólad, hogy "egy kis b*" vagy, hanem egy olyan srác, aki vagány, mégsem visel el minden szemétséget.
2010. ápr. 21. 09:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek ezt fogom tenni.
2010. ápr. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!