Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 év korkülönbség soknak számít?
Tudom,hogy nagyon sok ilyen kérdés van,sokat el is olvastam.. De ha például a baráti körötökben a 28éves haverotoknak 17éves a barátnője, akkor rosszallóan néznétek rá(juk)?Vagy ti személy szerint összejönnétek a lánnyal, a 11 év ellenére illetve összejönnétek a fiúval?
Értelmes válaszokat kérek, nem oltást, köszönöm:)
17L
Amig egy 28 eves ferfit fiunak nevezel, addig tul korai. De egyebkent nem vennem komolyan, hiszen tudnam hogy mire hasznalja a rajongo husit, aztan tovabb nem nagyon erdekelne.
Ebben a korban ez nagyon sok. Mit adhat egy tinilany egy dolgozo, felnott ferfinek aki mar teljesen mashol jar az eletben? Semmit. Hiaba hiszi azt hogy "de o fejben erettebb".
Személy szerint nem jönnék össze ennyire fiatal lánnyal.
De van akinek elég egy feszes fiatal fenék, meg egy szűk luk és már szerelmes is lesz, korkülönbség ide vagy oda.
Érdekes kérdés, mert korfüggő is.
Nyilván a 40 éves 29 évessel annyira nem gáz.
De egy 25 éves egy 14 évessel az :D
A 28-17 az talán határeset kategória, de szerintem itt még kicsit húzós, mert a lány még iskolás tini, a pasi már valszeg dolgozó férfi, akinek lassan családot kellene alapítani stb. Szóval itt sok.
Köztünk 11 év van a férjemmel, ő 33,én 22 vagyok.
4 éve vagyunk együtt, ő 28 volt én pedig 19 múltam mikor összejöttünk, de már szerintem ez jobb, mert én már fősulira jártam levelezőn, és másfél éve dolgoztam mellette, szóval jobban egy síkon voltunk, ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!