Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy felfigyeljen rám az a fiú akibe szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
13L vagyok és a fiú meg 15 közel a 16hoz.Már lassan egy éve szerelmes vagyok belé(régebben beszéltünk).De ő nem tudja hogy szeretem és én szeretném ha összejönne valami.Egy suliba járunk.Van amikor ő néz engem és én is nézem őt de próbálom nem olyan feltünően.Mit tegyek???2010. ápr. 20. 20:32
1/8 anonim válasza:
Egyél babot majd fingj egy nagyot és akkor tuti felfigyel.
2/8 anonim válasza:
az első válaszolot dijazom:D Egyébként szemezé vele!!
3/8 anonim válasza:
Szarjál a lába elé, lépj bele és kenjed el, majd vedd le a cípőt és dörgöld a hajába. Tuti felfigyel rád :) Hajrá
4/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi ezzekel biztos felfog figyelni rám!De én nem ilyesmikre gondoltam
2010. ápr. 20. 20:50
5/8 cheesysnail válasza:
Tedd feltűnően, vagy egyszerűen menj oda és mond meg neki, hogy tetszel neki, és szeretnél megismerkedni vele.
6/8 anonim válasza:
Mikor találkozoltok, köszönj neki és mosolyogj rá. Ha valami közös rendezvény van, akkor ülj mellé.
Van esetleg közös ismerősötök? Szerveztethetsz vele valami közös programot, ahol mind ott vagytok.
7/8 TB28 válasza:
Akkor nézd feltűnően és amikor ő is rád néz kezdj el mosolyogni. Amikor beszélgettek (vagy ha nem beszélgettek akkor úgy kell intézni hogy beszélgessetek) és elköszöntök egymástól akkor egy ölelés puszi meg ilyenek.
8/8 anonim válasza:
flörtölj vele!Én például úgy kezdtem hogy egy fiú nagyon tetszett (most alakul a dolog) és 2 puszival köszöntünk egymásnak, és én kicsit mindig a szájához közelebb adom a puszit, ilyen apróságokra gondolj.Nekem sztem ezt a puszisat is észrevette.
14/l
AloHa ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!