Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez hogy lehet? Mit láttok rajtuk, amiből ezt gondoljátok?
Most komolyan kérdezed?
Csöcsök kint, segg kint, riszálva jár, illeg-billeg, ha kan van a közelben, és harsogva röhög. Ha van pasija, ha nincs.
Aki állandóan kelleti magát, az pont nem arról lesz híres, hogy ha kapcsolatban van, akkor visszavedlik szürke kisegérré, és hűséges marad.
Plusz a pasik is ilyenek: az ilyen nőt akkor is betámadják, ha épp férjnél van, mert hátha... többen is fűzik, nagyobb az esély, hogy valaki célhoz is fog érni.
Ez azért nagyon gyenge!
Smink, haj meg öltözködés alapján erkölcsöt megítélni?
Nagy mellényúlás!
Most akkor ha egy pasi izmos széparcú akkor feltétlen buz(i) ? -mert ez nem így működik.
Férjem szereti a sminket rajtam, hajamat, divatos ruhákat,ha mosolygok az emberekre, -munkában is!
Szép lenne ha csak ezért K-nak néznének...
(Holott ártatlanul mentem féjhez és hűséges vagyok 20-éve. )
- A tesztek kb ennyire helytállók.
Olvasd el a hozzaszolasokat a cikk alatt.
A ferfiak valami magikus csoda reven felismerik a megbizhatatlan r**ancokat, tobb kilometernyi hasznalat jeleivel.
A 4-es tettes ugy latszik lebukott mar korabban.
Akinek nem inge, annak nem zorog a harasztja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!