Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exe üzenetben írta, hogy "hiányzol", hogy kellene reagálnom erre helyesen?
A volt feleség állandóan bekavar, egyik pillanatban nem adja oda a gyereket a páromnak, utána 1 hétre rá irt neki este egy üzenetet, hogy szeretne bele beszélni:
párom: baj van?
ex: nincs, csak hiányzol :)
párom: akkor baj van...
Láttam ezt az üzit, de még nem szóltam semmit, de belül összeomlottam.
Mit mondanátok, hogyan kellene ezt a leghelyesebben intéznem?
"Tehát ugy érzem addig nincs félni valóm, amig a párom le tudja állitani a csajt és kezelni tudja ezt a helyzetet."
Én nem látom semmi jelét annak, hogy ne tudná kezelni, szerintem ne túráztasd magad, fölösleges.
Az egyetlen, ami fontos, hogy nem a pasid ír ilyeneket, neki. Az volna a gáz.
"Itt hol van ebben a gyerek?!?!" Az ott van mindenestől, én is ápoltam (semmi erotika) a volt feleség lelkét, mert a gyerekeim ott éltek vele, kiszolgáltatva a hangulatainak.
Nem volt se könnyű, se örömteli.
Nincsenek tiszta szándékai? Eddig se voltak, azért zsarolja a pasidat a gyerekkel.
Akkor omolj majd össze, ha az emberedről látod, hogy nyitna felé - de ennek hol van bármi jele?
Az a helyzet, hogy egy olyan szereplő viselkedése, vagy nyomulása zavar, akire semmi hatásod, főleg, hogy nem, is rád nyomul.
Ezért nincs is mit csinálj, szeresd a párod, meg támogasd a banya zsarolása ellen, és akkor nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!