Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék túl féltékeny?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérlek segítsetek nekem! A pasim szerint betegesen féltékeny vagyok! De soha nem ellenőrizgetem se a telefonját, sem az e-mailjeit, semmit! Annyi csak, hogy pofátlanul viselkedik. Ha elmegyünk élményfürdőbe ott állok mellette, és ő képes egy-egy jó csajt percekig megbámulni, utána fordulni, megalázva ezzel! Rettenetesen rosszul esik és néha-néha szóvá teszem amikor már nagyon zavaróvá válik! Ja és még hozzá is teszi a jó nőknél: "De meg .asznám!" Szerintetek? Én reagálom túl? :'(2010. ápr. 20. 15:47
1/9 anonim válasza:
Szerintem bunkó,vagy csak élvezi hogy téged idegesit.
2/9 anonim válasza:
én erre a "de megb*sznám"-ra csak annyit reagáltam volna,hogy "én ki is foglak téged b*szni,ha még1 ilyet hallok"...
3/9 A kérdező kommentje:
Ja és nem beképzeltség, de jó nőnek tartanak engem és mégis ezt csinálja! Én 22, ő pedig 31éves!
2010. ápr. 20. 15:53
4/9 anonim válasza:
Figyelj ha már ott voltatok a fürdőn bele is fojthattad volna a vízbe! XD
5/9 A kérdező kommentje:
De akkor, hogy ébresszem rá, hogy nem én vagyok a féltékeny, hanem ő a .unkó??? :S Mindig a saját igazát szajkózza!!!
2010. ápr. 20. 16:06
6/9 Fke válasza:
a megbasznám rész tényleg bunkóság, dobd ki, minek neked az ilyen.
Am lányokat én is egnézek, de nem nagyon hosszan és max magamban kommentelek, szerintem téged akarhergelni
rakd ki
7/9 anonim válasza:
Ha ennyire más a gondolkodásotok, vagy ennyire nem tisztel, nem érdemes a meggyőzésével fáradni.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Mond neki hogy Téged is így szoktak bámulni és ilyeneket mondanak hogy meg .asznának,halottad ahogy rólad beszélnek.Vagy kezd el Te is nézni a csajt és mond hogy ennek nincs cicije nagy a feneke stb... a lényeg hogy lássa nem zavar a dolog,és abba fogja hagyni...ha nem,akkor dobd mert tényleg egy bunkó.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Így egy kicsit jobb, hogy nem csak én gondolom azt, hogy nem vagyok féltékeny, hanem ő a szemét!!! Remélem egyszer abbahagyja, mert szeretem!!! :S
2010. ápr. 20. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!