Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy 10 éves kapcsolatot elfelejteni?
Nagyon szerettük egymást a párommal, de sajnos ő külföldön dolgozik sok pénzért. Én itthon dolgozok, és vártam rá.
Novembertől már próbálkoztunk a babatémával, havonta azért haza jött de ez nem jött össze.
2 hónapja tűnt fel nekem hogy oda kint nagyon jóba lett valakivel. Sokat, szinte mindennap veszekedés volt miatta. Kértem hogy mondjon fel menjen máshová dolgozni, vállaltam volna hogy vele tartok, azt ígérte hogy majd szeptembertől, viszont megtudtam hogy egyre többet van a nővel, nem érdekelte ha azt mondom hogy vége, ő csak a bulit stb dolgokat választotta a nővel, akinek szintén volt még akkor párja.Kértem azt is hogyha nem bírja a távolságot jöjjön haza kevesebb pénzért nem tette meg.
2 hete lettünk volna együtt 10 éve, bár akkor már nem bírtam tovább és azt mondtam hogy akkor legyen a nővel és engem hagyjon.
Aznap ő haza jött Magyarországra, természetesen a nővel, de ide a lakásomhoz nem jött, pedig szó volt róla hogy az itt maradt dolgait akkor elviszi, de nem jött. Én aznap éjszaka is felhívtam hogy jöjjön nyugodtan haza de nem tette, másnap derült ki hogy a nő is jött, így nyilván azért nem jött.
Nekem nagyon fáj, én még mindig szeretem és hiányzik nekem, de próbálnám elfelejteni viszont nagyon nehéz
Amikor kedve van felhív, van hogy egy hétig semmi, majd 3 napig mindennap felhív, beszélünk aztán megint abba marad. Ő sem mondja hogy akar békülni, és azt is letagadja hogy bármi lett volna a nővel, de én valahogy nem tudom elhinni. Lehet túl gondolom, lehet nem, nem tudom. De szeretném elfelejteni, ami nagyon nehéz. Tudom, nem én vagyok az első, és más is túl lett rajta de hogyan????
sehogy
max lecsillapodik idővel az érzelem
ha neked az jobb akkor zárd el a kapcsolatot
vagyis nem kommunikálj vele sehogy sem
semmi értelme beszélgetni vele ha ugysem vagytok már együtt csak nehezebb neked letenni ezt
Nis a 10 év alatt se háassággal, de gyerekkel, se közös otthoni együtt töltött jövővel nem zárult le a kapcsolat. Magyarul lehet ő úgy érzi nincs semmi ami összetartana benneteket, főleg hogy má külföldön dolgozik.
Szerintem ezt jobb hagyni és elfelejteni, túl sok volt így is az elvesztegetett idő együtt sajnos. Nem 10 év együtt töltött idő utan kellett volna külföldre mennie hanem mã végre a kapcsolatotokat és a közös jövőtöket építeni ami csak húzodótt és elmaradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!