Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hülye kérdés de . Vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülye kérdés de . Vajon csak játék vagyok neki addig még nem talál mást?

Figyelt kérdés
1 évig húzodott köztünk barátommal a se veled se nélküled stb ..amikor itthon van akkor nálla vagyok , de akkor is valahogy furcsa nekem mikor nincs itthon alig beszélünk esetleg annyit ir hogy hiányzom neki ..néha kikészit azzal hogy ö szerinte sok pasi van a közelembe pedig nem nem is beszêlek rajta kivül más fiúval .. Elêg vihaross volt ez az 1 év sok volt a vita volt .. Sokat küzdöttem azért hogy újra velem legyen néha úgy elmondanám neki igazán mit is jelent nekem de nem teszem mert fêlek a reakciótól .. Talán csak játszik velem hiszen csak pasiból van meg van egy ilyen "hülye aki ennyire szereti "...biztos hogy beszêlget lányokkal elég sok dolgot tudok ami bánt de nem szoltam neki semmit azt sem tudja hogy én tudok a dolgokrol .. Jó mostanában nagyon aranyosan viselkedik törödik velem .. De mêg sem ugy mint régen .Meg szeretem volna töle kérdezni hogy csak játék vagyok vagy érez is valamit .. De nem tudom mit is tegyek már mert igy csak magamat bántom ...

2016. aug. 22. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért tőlúnk kérdezed, hogy csak játék vagy e neki? Nem lenne egyszerűbb tőle megkérdezned? Ha meg ennyire félsz tőle rég rossz...
2016. aug. 22. 23:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt csinalja a baratnom is. Vannak neki ferfi barati, ahogy nekem is lanyok. ES annak sem orulok, hogy az exeivel szokott neha talalkozni, mert hiszek neki, de ellenben velem, O azt gondolja, hogy hazudok, mert, ha nem vagyunk egyutt, akkor bulizok a baratimmal is, akik kozott vannak lanyok is. Azt gondolja rolam, hogy csak kihasznalom es jatszok vele, pedig ez nem igy van.
2016. aug. 23. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Tanácsot tudunk adni, de 100%-os választ, csak a barátod fog tudni. Sajnos igen, az már régen rossz, ha félsz tőle, a reakcióitól. Egy kapcsolatban az őszinteség és a bizalom a legfontosabb. Ha egyik sincs meg, szerintem nincs is értelme. Ha félelem veszi át a boldogság helyét, akkor meg aztán pláne. A társunktól nem kéne félnünk..

Viszont nyíltan hiába kérdezel rá, hogy játék vagy-e számára, vagy sem, minden esetben azt fogja mondani, hogy nem, és szeret. Rajtad áll, hogy elhiszed-e vagy sem. Én mindenképp a kommunikációra szavazok, egy kapcsolatban ez is alapfeltétel, a jó kommunikáció. Ha vele nem tudod megbeszélni, hogy mi zavar, velünk hiába beszéled meg, mi nem tudunk rajta változtatni. Vele kell leülnöd és elmondanod Neki, mit érzel pontosan, és az okát. Ha szeret, megpróbál változni legalább, de ha minden megy tovább ugyan úgy, akkor valószínűleg csak játszik Veled. Sajnálom, ha az utóbbi lesz.

2016. aug. 23. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!