Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a párommal, ha annyira nem vagyok fontos hogy eljöjjön hozzám?
Ha ennyire szakítani akarsz vele akkor szakíts, de legközelebb, ha ugyanígy alakul a dolog, akkor írd oda a kérdés alá, hogy csak megerősítést vársz, nem pedig válaszokat.
Mi akkor tudunk igazán segíteni, ha részletesebben leírod a dolgokat. Először csak arról volt szó, hogy nem hajlandó elmenni hozzád, semmi más egyébről.
"Ennyit nem érnék neki, hogy lásson engem?"
Nem.
Csak a látványod meg pláne nem. Ez ilyen egyszerű.
B.ki... ha én beugrok a barátomhoz, és látom, hogy dolgozik - naná, hogy segítek! Evidens. Pedig egy szóval se kéri sose.
De hogy az legyen a "rendszer", hogy nekem kötelességem legyen arrajárni és neki hajtani?
Ja, és falun lakok. Egyáltalán nem szokás ilyen szinten lehasználni a rokonjelöltet. (A rokont se, mielőtt valaki kitalálna ilyesmit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!