Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A harcművészek vonzóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harcművészek vonzóak a lányok számára?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mondjuk van egy fiú akire a lány azt mondja, hogy átlagos, és ha utána megtudja, hogy a srác végez valamilyen harcművészetet, lehetséges, hogy jobban megtetszik neki, vagy jobban biztonságban érzi magát melette estleg? Ilyen kérdés még nem nagyon volt szerintem. Én nem ez miatt kezdtem el, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy a lányok hogy viszonyulnak ehhez.

Lányok ne kíméljetek! ;D

Üdv.

2010. ápr. 20. 00:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Én általában ránézésre meg tudom állapítani, hogy ki mellett érzem magam biztonságban, és ki mellett nem. Nem kell ehhez semmi harcművészet. De ha arra gondolsz, hogy nem tetszik a csávó, és ha megtudom, hogy ilyet csinál akkor jobban fog-e tetszeni, a válaszom nem :) 22/L
2010. ápr. 20. 00:59
 2/10 anonim ***** válasza:
a lányok számára az a vonzó, ha egy pasinak van hobbija, és szereti csinálni. teljesen mindegy, mi az. harcművészet, festés, foci, tök mindegy. nem konkrétan a harcművészettől lesz vonzó. és nem is változtat ez a véleményemen sem pozitív, sem negatív irányba! 20/L
2010. ápr. 20. 01:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen lányok! ;)

Jöhetnek még kommentek, kíváncsi vagyok a többiekre is! ;)

2010. ápr. 20. 09:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem pl nem lenne pluszban vonzó dolog ha egy pasi fekete öves karatemester, vagy éppen egy nindzsa. :D

Ha vonzó számomra egy pasi, akkor nem ettől lesz az. Nem mondom, hogy pl egy focista nem vonzó, de nem azért mert focista, hanem mert amúgyis tetszene ha gombfocista lenne. :D Szóval ha van alapból valami vonzalom, akkor mindegy hogy mit sportol, de ha valami szexis sportot űz, akkor az plusz pont.

20/L

2010. jún. 14. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Főleg a shaolin kung-fu, persze a többi is.
2010. jún. 15. 00:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem ezen fog múlni, hogy bejön egy pasi, vagy sem, de valamennyire mindenképp plusz pont lenne, mert én magam is vonzódom a harcművészetekhez.
2010. jún. 15. 00:15
 7/10 anonim válasza:
Én azt hiszem, számomra plussz pont lenne, de az is biztos, hogy csak ezért nem kezdenék el járni vele. Bár, ha nem igazán veszi komolyan és még nem is túl jó benne, hanem csak azért jár hogy mondhassa "Hű de nagymenő vagyok, mert járok pl karatéra" de még azt se tudja megmondani pl milyen karatéra jár :S ... Ez esetben, talán inkább negatívum a szememben, mert egy felvágós hülyének tartom :P, de biztos nem pozitívum. Mondjuk, ez csak én vagyok :)
2010. jún. 15. 00:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó: ezzel egyetértek! Ha valaki menőzésből csinál bármit is, az eleve le van írva.

Persze nem állítom, hogy a kérdező esetében ez fenn áll, de nem ért megemlíteni.

2010. jún. 15. 05:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Nem, én nem azért kezdtem el, hanem önvédelemből, meg hogy magabiztosabb legyek, csak kíváncsi voltam, hogy ha megtudná egy lány, akkor mit szólna hozzá! ;)

De nem úgy mennék oda hozzá, hogy te én ilyen fasza gyerek vagyok, stb. xD

És nem is szeretem azokat az embereket, akik ilyenek!!! Azoknak az elméleti rész nem nagyon megy át :)

Persze jöhetnek még kommentek.

2010. jún. 15. 07:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugyan nem vagyok lány/nő, de szerintem itt inkább a járulékos tulajdonságok dobnak sokat az emberen (persze, ha bűn ronda vagy és idióta akkor édes mind1). Tehát nem az számít (mint már mondták), hogy bemondod, hogy mennyire király vagy mert "küzdősportolsz", hanem amiket ez hosszú távon kialakít. A magabiztosság, a kiállás(!), egészséges életmód, sportos alkat, jó közérzet. Ezek, főleg hosszú idő után, nagyon is meglátszanak rajtad és szerintem kifejezetten pozitív dolgok.
2010. jún. 15. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!