Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el Neki?
3 hónap után kb egy hete beszélünk a volt barátommal. Úgy érzem Én zavarom őt és ezt el is mondtam Neki. Megkérdezte "miért zavarnál?" De most hogy mondjam el Neki miből érzem így? Mert nem ír ha Én nem írok,másnak viszont tud. És attól félek kell Neki a pultos lány aki ott dolgozik. Mert szépnek tartja. És mert mikor Csocsózni megy Ő is meg . Meg mondjuk a pultos Fiú is akivel a csaj Szabina kicsit összeszűrte a levet a Campuson.. Mikor kérdeztem tőle féltékeny ezért a fiúra azt írta "nem. Csak Irigy :D ")
Ha ezt így elmondanám nem tetszene Neki. Azért sem merem ezt így megmondani, mert fogalmam sincs mi ez köztünk.
Ha a volt barátod, akkor már nem vagytok ezek szerint kapcsolatban. Miért ne tehetne azt, amit akar? És te miért ne mondhatnád el neki, ami bánt?
Nem kell minden személyes névmást nagybetűvel írni!!!
Nem lehetsz ennyire szánalmas! Miért nem tudsz őszinte lenni a volt barátoddal?
Persze, hogy tetszik neki a csaj, csak az még egyelőre nem döntött, melyik pasi kell neki.
Te már nem kellesz neki, ennyi.
VOLT barátod, innentől kezdve semmi közöd hozzá, hogy kivel kavar.
Egyébként pedig azért nem ír magától, mert semmit sem akar tőled, te akaszkodsz rá még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!