Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el Neki?

Figyelt kérdés

3 hónap után kb egy hete beszélünk a volt barátommal. Úgy érzem Én zavarom őt és ezt el is mondtam Neki. Megkérdezte "miért zavarnál?" De most hogy mondjam el Neki miből érzem így? Mert nem ír ha Én nem írok,másnak viszont tud. És attól félek kell Neki a pultos lány aki ott dolgozik. Mert szépnek tartja. És mert mikor Csocsózni megy Ő is meg . Meg mondjuk a pultos Fiú is akivel a csaj Szabina kicsit összeszűrte a levet a Campuson.. Mikor kérdeztem tőle féltékeny ezért a fiúra azt írta "nem. Csak Irigy :D ")

Ha ezt így elmondanám nem tetszene Neki. Azért sem merem ezt így megmondani, mert fogalmam sincs mi ez köztünk.

2016. aug. 19. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Nem nagyon értem mit akarsz,de ha a volt pasid,akkor mi közöd hozzá,hogy hová megy és kivel??
2016. aug. 19. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Ha a volt barátod, akkor már nem vagytok ezek szerint kapcsolatban. Miért ne tehetne azt, amit akar? És te miért ne mondhatnád el neki, ami bánt?

Nem kell minden személyes névmást nagybetűvel írni!!!

2016. aug. 19. 15:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem ezt tettem fel kérdésnek. Kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok ha tudtok. Gondolom Ti sem szeretitek, ha feltesztek egy kérdést és helyette másikat tesznek fel vagy nem arra írnak ami a konkrét kérdés volt.
2016. aug. 19. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetsz ennyire szánalmas! Miért nem tudsz őszinte lenni a volt barátoddal?

Persze, hogy tetszik neki a csaj, csak az még egyelőre nem döntött, melyik pasi kell neki.

Te már nem kellesz neki, ennyi.

2016. aug. 19. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Exed nem keres nem akar tőled semmit mit zavar az hogy tetszik neki a pultos lány ő már túl lépett rajtad..Én ia pultosok de én sose szűrném össze a levet olyannal aki bejár de ez már más tészta.. Te meg lépj tul a srácon mert már vège .. nem kidobni kellett volna hanem megjavitani amikor még volt lehetőség de nem most teperni ..23nő
2016. aug. 19. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:

VOLT barátod, innentől kezdve semmi közöd hozzá, hogy kivel kavar.

Egyébként pedig azért nem ír magától, mert semmit sem akar tőled, te akaszkodsz rá még mindig.

2016. aug. 20. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!