Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul érzem magam, mert magasabb vagyok a barátomnál?
Mindig is zavart a magasságom, de már nagyjából sikerült túltennem magam rajta, legalábbis azt hittem míg össze nem jöttem a barátommal. Ha egyedül vagy bárki mással megyek valahová, legyen fiú vagy lány, általában csinosnak érzem magam, még akkor is, ha az illető jóval alacsonyabb nálam. Viszont ha a barátommal megyünk valahová, akkor egy nagy, esetlen zsiráfnak látom magam, pedig ő csak 2-3 centivel alacsonyabb nálam. Ilyenkor előjön az a középiskolás lány megint, akit mindenki csúfolt, mert akkor még a magasságom mellett kicsit duci is voltam. Azóta kikupálódtam, de az önbizalomhiány még megmaradt.
Mit lehet ezzel kezdeni? Hogy ne gondolkozzak ilyeneken?
Megértelek, én 185 centi magas vagyok, szintén csúfoltak a magasságom miatt anno a suliban, mert gimi közepéig mindig minden osztálytársamtól 1 fejjel magasabb voltam, aztán 1-2 fiú vagy velem egy magas lett, 1 meg magasabb, szóval már "annyira" nem volt ciki. Az első komoly barátom alacsonyabb volt 1-2 centivel, mivel neten ismerkedtünk és akkor azt mondta 187 cm magas, aztán élőben már alacsonyabbnak bizonyult, de addigra már annyira bele voltam esve, hogy nem érdekelt, aztán a rózsaszín köd elmúlta után egyre jobban.
Vőlegényem 192 cm magas, pont tökéletes. Őt is neten ismertem meg, szintén mire találkoztunk már bele voltam zúgva a találkozásnál meg pláne.
Egyébként ha nem tudsz túllépni azon az érzésen, hogy egy nagy, esetlen zsiráf vagy, akkor sajnos ez a kapcsolat nem fog működni legalábbis nyilvánosan, mert gondolom otthon zárt falak között nem tűnik fel neked. Otthon engem sem zavart, utcán éreztem folyamatosan azt, hogy mindenki minket néz.
Sajnos a gyerekkori cikizés ilyen kihatással van.
Én 5-tel vagyok magasabb a páromnál, és?! Néha zavar kicsit, de látom rajta, hogy neki így vagyok tökéletes, és ennyi.
Szeretem, ő is szeret, innentől kezdve miről beszélünk?
Lehet alacsonyabb, viszont hatalmas szíve van, és rendkívül sokoldalú, határozott és gondoskodó. Ez a lényeg, a többi nem fontos.
Aki pedig bezsól ez miatt - volt rá példa -, az elkezdhet fedezéket keresni, mert nem teszi zsebre, amit kap tőlem.
De ha sokat agyalsz rajta, az meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!