Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom kevés az önbizalmam na de mit csináljak?
16 éves lány vagyok és leeht,hogy volt 1 éve barátom de nem volt semmi köztünk(csók se,csak szájrapuszi). Nem vagyok tapasztalt a járásban se semmiben. Van egy srác 17 éves 8 hónapja ismerem, 1 suliba járunk és Február óta vár rám,ha igazat mond. Elötte volt egy 7 hónapos kapcsolata ami összel ért véget,azóta csak pár hetes. Csak,hogy szakított velük emrt nem feküdtek le vele. Szerintetek mit csináljak? Járjak vele? és ha igen miket várhat el majd töllem? Segítsetek légyszi:$
(Tudom egyszer elkell kezdeni mindent,csak 1 kicsit több önbizalommal.)
igen,de ne vele,mert neki csak azert kellessz hogy szetba sszon.
clyde
Egy remek kapcsolat, amikor a párod elfogad és úgy szeret ahogy vagy, sokat dobhat az önbizalmadon.
Egyébként nem kell vele lefeküdni azért, mert ő elvárja. Akkor feküdj le valakivel, amikor te akarod.
hát szerintem először is az önbizalmad úgy tudod növelni ,ha elhiteted saját magaddal ,hogy jól nézel ki. Öltözz úgy ahogy te jólérzed magad és viselkedj úgy ahogy te jónak látod. Ez sokat dobhat az önbizalmadon.
Másodszor. Ha még nem volt komoly kapcsolatod akkor elsőre nem egy ilyen sráccal kéne összejönnöd ,tekintve ,hogy ismered a hátterét. Inkább keress egy hasonló srácot mint te és így együtt felfedezhetitek egy kapcsolat minden örömét:)
Remélem segítettem:)
Szia!
Tantra-tanárnő:
A "kevés az önbizalmam" helyett inkább az ismeretlentől való félelem és a megfelelés miatti nyomás aggaszt téged.
Részemről a nemiélet kezdetét a 18 évnél húztam meg, csak ott szúrtam el, hogy inkább a kíváncsiság és a szexuális vágyam hajtott, mintsem az érzelmeim.
Nem ismerjük a szexualitás azon oldalát, ami erősítené az egymás iránt érzett tiszteletünket és megbecsülésünket.
A világ arról szól, hogy röpke időintervallumokra összejövünk és néhány hónap vagy év elteltével már szét is szakadunk, hátrahagyva fájó emlékeket, síró gyermekeket.
Mi lenne, ha te úgy művelnéd a szerelmi életedet (lélekben és testben), hogy az egy életre tartós kapcsolatot alapozzon meg.
A fiúk, sajnos hamar rákapnak a nem megfelelő maszturbálásra, így korán leküzdhetetlen éhség alakul ki a szexuális vágyaik kielégítésére (rossz reflexek). A gond csak ott van, hogy amint ismétlődővé, kimerítővé és egysíkúvá válik a nemi életük, hamar odébb állnak. Ezt kellene megelőzni.
Ha egy fiúval nyiltan tudsz beszélgetni a tantraszexről, a maszturbálás szabályairól, és ez a fiú tesz azért, hogy ne elkapkodott legyen az együttlét, hanem figyelmes és odaadó önmagára és a kedvesére nézve, akkor talán mindkettőtöknek gyümölcsöző lesz ez a kapcsolat, hiszen tanultok egymástól, tanítjátok egymást, attól függetlenül, hogy együttmaradtok vagy nem.
A "maszturbálás szabályai" (keresőbe írva) -ban fedezzétek fel, hogyan kell bánni a testetekkel, már 12 éves kortól ismernünk kellene az alapokat, hogy felnőtt korunk szerelmi szenvedélyét megalapozhassuk leki (étzelmi) és testi (szexuál bioenergetikai)szempontból.
Szép és boldog életet kívánok!
Találd meg azt az őszinte, nyitott, hozzád méltó partneredet, akivel egy életen át fürödhetsz a szerelem tüzében!
Ui.: Óvszert használjatok!
Hat ha eddig azert szakitott mert nem fekudtek le
mi van ha te se allsz kesz ra es ezert szakit veled gondolj bele jol fog esni?
persze ha keszen vagy ra akkor nincs problema
de ahogy te is mondtad nem vagy meg tul tapasztalt ne rogton a sexel kezd
19:47 Fuu hát köszönöm szépen ezt az egészet,hogy írtál! És igen sok dolog van benne,ami segíthet.
19:54 Igazából nem vagyok még kész rá,hiszen nem volt még "komolyabb" kapcsolatom. Sajnos énis ettől félek,hogy egy idő után felveti és nemet kell mondanom,mert ugy érzem. Nemszeretném akkor őt elveszíteni,hisz nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!