Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elég sűrűn parancsolgat (apró dolgokban) mert azt mondja ő a férfi. Ez normális? Hogy tudnám elérni hogy abba hagyja?
Figyelt kérdés
Nem vagyok buta nő,egyedül is el tudok dönteni dolgokat,de ő mindig parancsol (pl ha közös döntést kell hozni általában az van amit ő akar) Meg ha akarok valahova menni azt mondja " kereszkedjek" el tőle.Szeretem de ez mar kezd rossz lenni.2016. aug. 17. 22:22
11/16 anonim válasza:
Ezt a "hibát" én nem tudnám tolerálni senkinek, szóval ha te szenvedni akarsz, az a te dolgod, de én egy ilyen ember mellett nem maradnék. Vannak hibák, amiket tudok tolerálni, ez nem tartozik közéjük.
12/16 anonim válasza:
Azért parancsolgat, mert megteheti veled. Lehet ha egyszer igazán kiállnál a saját igazad mellett és nem hagynád, hogy az ő akarata érvényesüljön, akkor észrevenné magát. De persze az is lehet, hogy akkor kimutatná a foga fehérjét és rém nagyot csalódnál benne, hogy eddig is vele voltál.
13/16 anonim válasza:
Kérdező, a hiba az, ha valaki otthagyja a fogkrémet a modókagylóban, vagy rendszeresen elfelejti a szülinapokat, évfordulókat. Ezek valóban hibák, de simán tolerálhatóak.
A párod viszont alapvetően egy nem normális személyiséggel rendelkezik. A másik ember birtoklásának vágya nem hiba, hanem egy normàlis, egyenrangú kapcsolatban egy elfogadhatatlan értékrendbeli különbség. Most még csak kis dolgok vannak, pár év múlva már azt is ő szeretné majd megmondani, hogy mikor mehetsz szarni.
14/16 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: mondj neki nemet. Legyél határozott. Ha közös döntés előtt álltok, ne hagyd rá a döntési jogot. Ha ezután duzzog, zsarol, beszól, akkor mehet, amerre lát.
15/16 anonim válasza:
Remélem, nem akarod megvárni, míg meg is ver, ha nem az van, amit ő akar...
16/16 fru_ válasza:
#5, ez nem hiba, egy egy agresszív s_ggfej.
"ha akarok valahova menni azt mondja " kereszkedjek" el tőle" - mert?
De verni is fog, ne aggódj - végül is az asszony verve jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!