Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú akit msn-ről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akit msn-ről ismerek csak.160km-re laknuk egymástól, én 14/L, ő 16/F. Camooztunk már, és sokat beszélünk msn-en, telefonon. Szerintetek működne a "járás" msn-en keresztül?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Személyes találkozás nélkül NINCS párkapcsolat. A virtualitás nem fed mindent. Pl én még sohase tudtam neten keresztül étkezni...

A párkapcsolatnak ugyanilyen feltétele a fizikai kontaktus, a személyes találkozás, egymás érintése, illata, hangja... Mellesleg kamerán keresztül sok minden teljesen más. Nem olyan, mint a valóságban.

Úgyh ha nem tudjátok megoldani a személyes találkozásokat, akkor jobb nem belebonyolódni. Nem azt mondom,h "bele sem kezdeni", mert ki tudja, talán pár hétig/hónapig működhetne is... De hosszútávon sztem ez nem megoldás.

Mi is jobbára neten tartjuk a kapcsolatot a párommal, hiszen ő is több mint 100 kmre lakik tőlem, de azért mi rendszeresen találkozunk IRL is.

(24/L)

2010. máj. 4. 18:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Felejtős.Úgy kezdeni egy kapcsolatot, hogy nem is találkoztatok? Inkább keress valaki közelebbit.
2010. máj. 4. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Kamuztatok már?

A járások már rég nem működnek.A megye alatt közvetlen önkormányzatok vannak.

2010. máj. 4. 18:54
 14/14 A kérdező kommentje:
hát köszi ... :(
2010. máj. 4. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!