Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A telt holgyek miert gondoljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A telt holgyek miert gondoljak, hogy ok ferfiak (azaz a mi) idealjai?

Figyelt kérdés
A telt holgyek sok oldalon noiesen teltnek irjak maguk,es ugy gondoljak,hogy az igazi ferfiak veluk akarnak lenni,es a karcsu csinos noket csontosnak csufoljak! Miert terjesztik ezt a "husis" holgyek?

2016. aug. 15. 22:55
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
95%

nekem tényleg a teltebb alak tetszik, DE a nagypofájú beképzelt dagadt/dundi/telt p1cs4k nem kellenek...megfelelő belsővel nálam 10/10-esek...

másoknál meg pl esélytelen egy teltebb alak...

nem tudom mi alapján gondolják, hogy náluk esélyük van...

túl nagy egó...

23F

2016. aug. 15. 22:59
 2/55 Noren1989 ***** válasza:
90%
Szerinted hogy a xarba aludnának nyugodtan úgy, ha bevallják maguknak, hogy nagyon kevés embernek tetszenek?
2016. aug. 15. 23:01
 3/55 anonim ***** válasza:
78%

Talán azért vannak maguktól annyira elszállva, mert még maguknak is félnek beismerni, hogy nem kellenek senkinek sem. :D Pedig nem olyan nehéz életmódot váltani, csak egy kis akarat kell hozzá.

Egyébként, tudom, hogy nem kapcsolódik úgy a témához, de kíváncsi lennék, hogy te pontosan milyen "telt hölgyre" gondoltál. :D Linkelnél esetleg egy képet példának?

2016. aug. 15. 23:10
 4/55 anonim ***** válasza:
73%
Valahogy meg kell maguknak indokolniuk, hogy miert oke ha meg este 11-kor is pizzat esznek😂😂
2016. aug. 15. 23:19
 5/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden telt hölgy van eltelve magától, mert egykor én is közéük tartoztam és nem fogadtam el magam úgy, eszembe nem jutott volna a vékony lányokat mocskolni emiatt.

Van olyan aki teltebb elfogadta igy magát és a párjának is igy tetszik, és vannak más férfiaknak is akiknek ez tetszik ezzel nincs is gond. Viszont a vékonyabb hölgyeket csúfolni és ócsárolni valóban nem szép dolog, hisz fordított esetben nekik sem esne jól ha ledagadtoznák őket.

2016. aug. 15. 23:20
 6/55 anonim ***** válasza:
100%
mert nem tudjak elfogadni magukat. en el tudom es szeretem magam, nem is akarok fogyni sem/hizni sem. aki pedig csufol egy filigran alkatu vekony lanyt az igazabol ugy szeretne kinezni csak nincsen akaratereje hogy ezt megvalositsa es irigy amiert masnak megadatott az hogy ehet amennyit szeretne es alig hizik. en nem ilyen vagyok, ezzel tisztaban vagyok elfogadom es figyelek ra hogy mennyit mikor es mit eszek. ha sportolnek rendszeresen azt sem azert tennem hogy fogyjak hanem mert elvezem :) akinek meg nem tetszik ahogy kinezek az "bekaphatja a dagattomat" hogy egy kedves ismerosom szavaival eljek :D
2016. aug. 15. 23:25
 7/55 anonim ***** válasza:
80%
Sok teltebb nő irigy azokra a nőkre akik vékonyak és van önkontrolljuk, így mivel neki az nincs, egyszerűbb útálkozni mert a zabálásról persze nem mondana le semmi pénzért.
2016. aug. 15. 23:28
 8/55 A kérdező kommentje:
[link] A 25-26% os notol kezdve es a meg nala koverebb telt holgyekre gondoltam
2016. aug. 15. 23:55
 9/55 A kérdező kommentje:
#3 eggyel feljebb a link! ;)
2016. aug. 15. 23:56
 10/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden telt kover duci dagadt vagy nevezzuk ahogy akarjuk holgy van ezzel igy szoval ne alltalanositsunk! En mondjuk az utso 2 koze tartozom! Igazabol nincs kitartasom, es akarat erom ahoz hogy lefogyjak pedig vagy el fogadom vagy teszek erte! Mar valamennyit ugy ahogy tettem erte annyira hogy el fogadjam magam, es a paromnak is igy vagyok tokeletes! Nem gondolom en sem azt hogy az en testalkatu lanyok/holgyek jonnek be ferfiak tobbsegenek, viszont vannak akik pl a husisabb lanyokat szeretik! En nem vagyok megelegedve magammal de el fofadom magam! Attol hogy valaki a vekony lanyokat szereti ugyan olyan igazi ferfi mint ahogy az is akinek a ducibb lanyok az idealjai! Az en ismeretsegi koromben pl ez egyaltalan nincs igy ahogy le irtad! Es a kornyezeteben a ducibb lanyos sem szidjak es illetik mindenfele primitiv szavakkal a naluk vekonyabbakat! :)
2016. aug. 16. 00:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!