Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok holgyek bejonnek nektek a mackos pasik?
Kérdező, a mackós nem azt jelenti, hogy dagadt, az a zsírdisznó.
2016. aug. 14. 15:26
Ugyanúgy, ahogy ti egy nőre mikor azt mondjátok, hogy legyen mit fogni rajta, nem azt szeretnétek, hogy hurkás legyen, hanem formásan telt legyen, mellben, fenékben, de ti sem az elhízottakra használjátok ezt a kifejezést. A mackós pasi testes, de nem kövér.
2016. aug. 14. 15:28
Nem. A vékony, sportos férfiakat szeretem. Én is ilyen vagyok szóval nem tartom nagy elvárásnak.
A többieknek igaza van, a háj nem egyenlő a maci alkattal. A medvéken van egy jó adag izom is a zsíron kívül.
Az erős, de zömökebb alkatra használatos kifejezés.
2016. aug. 14. 16:05
Szia! Mit jelent a mackós? Engem az kifejezetten zavarna ha az illetőnek nagyobb melle lenne mint nekem és a hasától már nem látja a p.csét. :D de ha van egy kis hasa stb.az nem zavar, sőt van akinek jól is áll.
2016. aug. 14. 16:57
2016. aug. 14. 17:10
Ezt igy nem tudom kijelenti, ez az osszhatas fuggvenye. Ha van pocakja oke, a man boobs-on ha szerelmes vagyok tul tudom magam tenni de alap h legyen szeles egyenes valla (testalkattol fuggetlenul). A ferjem pl mackos, de megsem.
Az egesz pasi tiszta izom a hasat kiveve mert az spec nem kicsi, szoval vegulis ettol lett mackos. Egy olyan pasi aki egy nagydarab plotty zero izommal nem tdnek osszejonni. Az ex mackos pasimnak is csak a hasa volt nagy, minden mas tiszta feszes izom.
Szamomra ez a mackos pasi, ebbol kb egy jon be a tobbi tul dagi hozzam. 165/50
[link]
2016. aug. 14. 18:05
Szerintem nem jól tudod, a mackós az nem a dagadt, hájas, kövér szinonimája.
2016. aug. 14. 18:44
Amit a 16-os linkelt az is túlsúlyos kategória a jobbik fajtából-amit a nők simán elfogadnak.
Egy hasonló női alkat viszont a pasik számára dagadt,hájas csajt jelent!
Ezért keverik a mackóval, "micimackóval":)
2016. aug. 14. 18:53
Nekem az lenne az elsőszámú kérdésem, hogy milyen nőknél próbálkoznak a barátaid. Mert sok nő van, akinek kifejezetten a nagyobb darab, túlsúlyosabb férfiak jönnek be (nekem is amúgy)... de azt be kell látni, hogy a sportos, vékony, csinos nők nagy többségének bizony a sportos férfiak jönnek be. És a környezetemben én is láttam rinyáló mackós férfiakat, hogy jaj, egy nőnek sem kellenek... ja persze ha csak a Claudia Schiffer-kaliberű nőkhöz mennek oda, nem is csoda. A legdurvább az volt, amikor koncerten mellettem a szírdisznó kategóriánál is kövérebb srác picsogott egy haverjának, hogy egy nő sem tiszteli őt emberként és elküldik... aztán a kivetítőn megjelent Tóth Vera, és ment a sráctól az anyázás, hogy hogy néz már ki ez a zsírdisznó hájas izé... Tóth Vera kb. 2x belefért volna a pasasba. Na, akkor látszik, hogy kiknél próbálkozik... meg ki tisztel kit, ugye.
2016. aug. 15. 12:34
20/35 A kérdező kommentje:
#11 #12 Igy mar korrekt! Azonban en nem szoktam mondani,hogy van mitfogni egy non! Nem igazan kedvelem a teltebb holgyeket kifejezetten a vekony sokak szerint mar sovany nok tetszenek leginkabb! A legutobbi parom is kifejezetten vekony no volt fiatalabb koromban meg kicsit vaskosabb noim voltak,es bocs de osszehasonlithatatlanul jobb egy vekony novel a szex mint egy husibbal! Raadasul en mellfetisiszta sem vagyok tehat a kisebb formas cici meg az aranyos kis vekonyka noi lab boven jo nekem!
Kapcsolódó kérdések: