Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon lelkiismere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon lelkiismeret furdalásom van.

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon összevesztem a barátommal, haza akartam menni a szórakozóhelyről ahol voltunk, de ő megfogta a karom és nem engedett el. Kiszabadítottam magam, el akartam menni, mire ő a hajamat fogta meg és meghúzta. Erre én felpofoztam, nem tudom hogyan, de olyan erővel, hogy még most is meglátszik a helye és nagyon rosszul érzem magam emiatt, nagyon bánom. Az a baj, hogy engem kislányként nagyon sokan piszkáltak és többek között ezzel bántottak, hogy húzták, tépték a hajamat, ezért erre nagyon érzékeny vagyok... Persze azóta megbeszéltük és kibékültünk, de én tényleg nem akartam ennyire megütni, ha tehetném visszacsinálnám, annyira bánt, hogy sírni tudnék... Mit tegyek, hogy enyhüljön ez az érzés?
2016. aug. 13. 19:45
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Semmit, megérdemelte.
2016. aug. 13. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha bocsánatot kértél tőle akkor nem gond. Amúgy szerintem én is megpofoztam volna a páromat, ha ilyen módon akar visszatartani, mert számomra megalázó lett volna, h egy csomó ember előtt a hajamba kapaszkodva akar visszaráncigálni mint egy qrvát... Ráadásul ha ezzel piszkáltak téged anno, akkor 2x annyira rosszul esett. Ha barátod kibékült veled, akkor tedd túl magad rajta! :) Legalább ő is megtanulja, h legközelebb inkább menjen utánad, minthogy tépjen..
2016. aug. 13. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Neki nincs lelkiismeret furdalása, amiért a hajadnál fogva húzott vissza? Megérdemelte azt a pofont. Legközelebb majd meggondolja kétszer. Ez most így 1-1.
2016. aug. 13. 19:49
 4/10 RoseTyler ***** válasza:
A hajadnál fogva tartott visza?! Megpofoztad érte? Helyes! :D Na és ha meglátszik a helye?! 8 napon túl gyógyul? Gondolom, nem. :)
2016. aug. 13. 20:19
 5/10 fru_ ***** válasza:
100%

NEKED van lelkiismeret furdalásod?

Mi az, hogy nem akar hazaengedni?

Rángat, a hajadat húzza?

2016. aug. 13. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem korrekt válasz volt. Egy férfi így nem ér hozzá egy nőhöz!

28F

2016. aug. 13. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Nehéz kérdés.

Ha a szemet szemért elvet vesszük alapul, akkor meg is érdemelte, hogy visszaütöttél. Megalázóan viselkedett veled, mintha egy gyerek lennél - ráadásul a hajhúzás? Mi a fene? Ahogy írtad, kislány korban még gyakori, de egy felnőtt férfi ne húzogassa már a nők haját...

Viszont a pofon... Ahogy egy férfinak sem szabad bántania a nőt, úgy kell kerülnie egy nőnek is, akkor van egyenlőség.

Mindenesetre ha mindketten meg tudtatok egymásnak bocsájtani, akkor rendben van, ne rágódj ezen.

20/L

2016. aug. 13. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Hidd el túl fogja élni...
2016. aug. 14. 07:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én volt párom is a hajamnál fogva rántott vissza, csak úgy.

Legközelebb megütött. Azóta ex.

2016. aug. 14. 09:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már, megérdemelte. Ráadásul bocsánatot kértél. Mivan veled? Lépjél már túl rajta. Bár azért aton elgondolkodhatnál, hogy mennyire normális hogy ő a hajadnál fogva rángat.
2016. aug. 14. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!