Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan felejthetném el gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el gyerekes gondolataimat?

Figyelt kérdés
Bocsánat a témaválasztásért mert inkább tini párkapcsolatnak titulálnám még a sajátomat,de a távolság nyújtotta rámhárult felelősség miatt felnőttnek érzem magam a kapcsolatban.19 éves vagyok a barátnőm 17 távkapcsolatban vagyunk együtt fél éve,nem olyan messze egymástól.Nagyon szeretem a lányt minden hibájával együtt mert eddig a találkozásunkat nem igen segítette elő komolytalanságával és komoly kapcsolatoktól való félelmeivel de mostanra minden rendben van,hamarosan elkezdünk rendszeresen találkozni,de van egy dolog ami nem hagy nyugodni.Ő 16 évesen elvesztette egy olyan fiúval a szüzességét aki nem érdemelte meg és nem is szerette őt csak hülyítette és nagyon bánt a dolog hogy nem lehetek én neki az első mivel ő az lesz nekem és mindkettőnknek sokkal jobb lenne úgy.Tudom hogy nagyon gyerekes gondolkodás de szinte haragszok rá hogy ő is beállt azoknak a sorába akik meggondolatlanul elvesztik szüzességüket.Nekem nagyon nagy jelentősége van a dolognak nagyon különlegesnek tartom.Utólag ő is nagyon megbánta mivel tudja hogy velem szerelmes igazán először és már szinte minden nap ezen sírunk és szomorkodunk mert én nem tudom túl tenni magam rajta nagyon fáj a dolog és én már csak boldog akarok lenni és őt is boldoggá tenni.Hosszútávra tervezek vele és nem akarom hogy ez elrontson mindent hogy ilyen idióta vagyok de egyszerűen nem megy.

2016. aug. 13. 18:35
1 2 3
 11/21 Noren1989 ***** válasza:
Legközelebb kicsit előbb irj gyakorira.
2016. aug. 15. 21:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Bolond voltam és tapasztalatlan más véleményének tanácsának ellenére folytattam a féltékenykedést és az érzelmi zsarolást de nagyon megbántam nem tudom mit tegyek hogy helyrehozzam nagyon szeretem ezt a lányt.
2016. aug. 15. 22:00
 13/21 anonim ***** válasza:

En megmondtam hogy ez lesz... mondhatod hogy megvaltozol, de ismerem ezt a szitut, egy ideig-oraig jo is lesz, aztan kezded elolrol.

En azt javaslom neked hogy ez a kapcsolat legyen a tanulopenz, tedd magad rendbe lelkileg es csak akkor vagj bele ismet egy parkapcsolatba. A lanyt meg hagyd beken es felejtsd el. Normalis ember nem szereti ha lelegezni se tud anelkul hogy a masik ne tudna rola.

2016. aug. 15. 22:08
 14/21 A kérdező kommentje:
Tudom nagyon elbasztam... Az biztos hogy sokat tanultam de én vele akarom ezt helyrehozni a szerzett tapasztalattal... nem tudom elengedni.
2016. aug. 15. 22:15
 15/21 Noren1989 ***** válasza:
Hallgas #13asra, ha már eddig nem tetted.
2016. aug. 15. 22:29
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom úgy feladni hogy nem próbáltam meg mindent még nem.
2016. aug. 15. 22:32
 17/21 Noren1989 ***** válasza:
Már nem1x megpróbáltad és folyamatosan elbaxtad. hány esélyt akarsz még?
2016. aug. 15. 22:35
 18/21 A kérdező kommentje:
Egy utolsót.Felnyitották a szememet. Tudom mekkorát hibáztam én csak boldoggá akarom tenni ezt az édes drága lányt :'(
2016. aug. 15. 22:37
 19/21 Noren1989 ***** válasza:
Jólvan, fiam, neki sírjál, ne nekünk. Ha ennyire akarod, beszélj vele, de előre mondom, h nem fog érni semmit, bármit mondasz. Ha akarsz esélyt, hagyd egy kicsit megnyugodni szerencsétlent.
2016. aug. 15. 22:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Azzal tetted volna boldogga ha nem bacogattad volna eddig hanem torekedtel volna arra hogy egy harmonikus es nyugodt parkapcsolatban elhessen! Mar amennyire ezt a tavkapcsolatot kapcsolatnak lehet nevezni.
2016. aug. 15. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!