Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen reakciót vált ki egy nőben ha szex után közlöm vele, hogy "te voltál az első akivel szexeltem"?
Figyelt kérdés
érdekelne2010. ápr. 19. 13:27
11/19 anonim válasza:
Baz*meg, es te ezt be is vetted? :D:D:D
12/19 A kérdező kommentje:
én csak a vitamintablettámat vettem be :P
2010. ápr. 19. 14:57
13/19 A kérdező kommentje:
amúgy meg mit vettem be??
2010. ápr. 19. 14:58
14/19 anonim válasza:
Ha közben nem vette észre, szerintem azt, hogy: hűha!
15/19 anonim válasza:
Elég éretlen vagy még 18 évesen.
Egy normális (egy hónapnál hosszabb) kapcsolatban ezt már a szex előtt tudják a másikról - másrészt nem úgy állnak hozzá, hogy "na, akkor most szexelünk egyet".
Remélem, érzed a különbséget.
16/19 A kérdező kommentje:
Ha pl 28-nak mondanám magam és akkor szex után azt mondom "te voltál az első" azért kapnak sikítófrászt mert "jajj istenem torzszülött gyerekem" lesz?
2010. ápr. 19. 17:29
17/19 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg megalázónak érzik a nők ezt a szitut?
2010. ápr. 19. 17:31
18/19 anonim válasza:
Mivan??? Miért lenne bárkinek is torzszülött gyereke?
Amúgy ha nem veszi észre a csaj közben, akkor legfeljebb mosolyog csak rajta, de valószínűbb, hogy kortól függetlenül, ha nem is hangosan, de magában biztosan azt mondja, hogy na akkor legalább még van esély...
Már bocs, de elsőre nem hiszem, hogy hozni tudnád azt, amit egy tapasztaltabb pasi... Szóval mindenképpen látszana...
19/19 A kérdező kommentje:
Akkor ez azt jelentené 28 évesen hogy esély az zéró?
2010. ápr. 20. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!