Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idegesít a párom exe. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paradicsom31 kérdése:

Idegesít a párom exe. Nem vészes, de zavaró. Kivel volt hasonló?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy előttem a párom 3 évig együtt volt egy lánnyal, akiről végül kiderült, hogy szépen szólva is egy r*bi volt, ezért szakítottak.

Nos, mi már majd 2 éve együtt vagyunk, szerencsére kettőnk között inden oké, volt már, hogy próbáltak szétválasztani minket olyanok, akiket barátoknak hittünk, de nem sikerült.

Ez a lány viszont levakarhatatlan. Azzal van nagyra, hogy külföldön melózik, ráadásul többet még nálam sem keres, szóval nem értem.. ha 200.000 ft-ot keresne, akkor oké, megértem, hogy menőzik. Rátapadt a párom testvérére, aki szintén egy udvarias fiú, és nem akar paraszt lenni. Küldözgeti ide hozzánk külföldről a képeslapokat, fényezi magát, kérdezősködik a páromról, a szüleiről, ő mondogatja, hogy párom tesója mondja el az egész családnak, hogy ő most külföldön dolgozik, hívogatja az anyjukat receptért...

Én elhiszem, hogy jó neki, de miért nem tud kilépni ebből a családból? Már elteltek évek azóta, hogy ő ki lett dobva, mert r****ckodott, mégis még tapad az egész családra. Nem tudom megérteni, hogy miért nem tud továbblépni, élni az életét, találni magának valakit, anélkül, hogy minket békén hagyna, kérdezősködne. Nincs itt, de mégis tud minden egyes dolgunkról, mert telefonálgat, meg írogat a családnak... holott semmit nem tett még le az asztalra.. Párom meg érdeklődik, hogy miújság van felé stb.. de ez most mindegy is.

Gondolom egyszer majd megunja.. vagy kitudja.. Az mindenesetre nagyon zavarja, hogy párom alig 2 hónap alatt túltette magát rajta, és összeismerkedett velem. Irigy és féltékeny, mindent tudni akar. Párom tesója meg persze már szinte a barátja lett, és mond neki mindent.. Leszállhatna a családról, mert neki már rohadtul semmi köze nincs hozzánk, ő már a múlt, felfoghatná, de ő ehelyett próbálja magát visszanyalni.. wtf..

Hasonló tapasztalatok?

2016. aug. 11. 13:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Rá van akaszkodva a párom tesójára, és olyan, mintha így akarna visszakerülni a figyelembe.. Mintha jelezné, hogy hiába a szakítás a párommal, ő azért még jelen akar lenni a mi kis életünkbe..

Párom nem foglalkozik vele, szeret engem, ez teljesen biztos.. a baj az van, hogy a tesóját eléggé könnyen lehet az orránál fogva vezetni.. most rákattant a tesójára, és minden nap beszélgetnek, neten is, és órákat telefonon.. képeslapokat küldözget... wáá...

melyik nőt nem idegesítené egy ilyen dolog, most komolyan?

2016. aug. 26. 20:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Most jön haza külföldről... és máris tolja a pofáját a sógoromba...
2016. szept. 5. 11:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezt tényleg pároddal kellene lerendezned. Egyrészt, hogy ne tartsa a kapcsolatot ilyen szinten az exével, másrészt, hogy megkérje a családját, hogy ne adjanak ki róla privát információkat az exének, mert ez borzalmasan tiszteletlen feléd.

Picit off: én pont az a lány vagyok, akit gyakran utálnak, mert sok exemmel ténylegesen baráti viszonyt ápolok. De amit ez a csaj művel, meg hogy minden mozdulatotokról tud, hivogatja a szüleit, tesóját elég creepy. Speciel tegnap is találkoztam egyik exemmel iszogatni, és közben egy másik lányról mutogattam neki képeket, meg felvételeket, akit be szeretnék majd neki mutatni. De soha nem hivogatom se őt, se a családját, meg mászok bele túlzottan az életébe. Megkérdezem, mi újság vele, alakul-e valami, de részletek, meg hogy milyen az aktuális csajjal az ágyban, nem érdekel. Nem féltékenységből, csak egyszerűen az az ő privátszférájuk, nekem semmi közöm hozzá. Barátnőmnek, meg exemnek is elmondtam, hogy bemutatom őket egymásnak, ha jól kijönnek, hamar le is képek, hogy kettesben legyenek, ha akadozik a dolog, akkor pár órát ott maradok, hogy kevésbé legyen kínos (ami így furán hangzik, de én tényleg elég kivétel vagyok ilyen téren, mert maximálisan barátként vagyok képes kezelni az olyan exeimet, akik emberileg normálisak, csak mi nem illettünk össze). Másik exem barátnőjének én csináltatok örök rózsacsokrot, ékszereket, mert jó ízlésem van, exem bízik bennem, és nincs is okom bekavarni, nem is tenném soha. Ellenben sok aktuális barátnő utált már, mert nem hiszik el, hogy jó szándékkal segítek. Ilyen igazi bro vagyok, csak vaginával. Gyakran játszom szárnysegédet, vagy csapom fejbe exeket, hogy viselkedjenek normálisan a csajjal, ha látom, hogy elszalad velük a ló. Néha elmondják ugyan a problémáikat, de ha olyan a téma, akkor megmondom, hogy ne haragudjon, de erről nekem tudnom sem kéne. Ha nem túlzottan privát, tehát mondjuk kommunikációs probléma, akkor segítek (bár ilyenkor általában annyi, hogy szerintem ezt a csaj így, meg így gondolja, de beszélje meg vele nyíltan a problémát). Ezt igazából csak azért írtam le, mert ugyan sok bekavarós rbanc van, mint a te sztoridban is, de azért nem kell mindenkit egy kalap alá venni, ahogy egy korábbi válaszoló tette.

2016. szept. 5. 11:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Ezzel a csajjal sem volt baj egy darabig... Nem tudok mit csinálni, piszkosul zavar, hogy nem képes továbblépni, találni magának egy pasit, és elhúzni...
2016. szept. 5. 16:22
 15/16 A kérdező kommentje:
A barátomról is kérdezősködött valamelyik nap...
2016. szept. 5. 16:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Azóta dobtam,2017ben, ők össze is jöttek.van egy szar hazassaguk, egy rakás hitel, és egy hitel miatt szuletett gyerek. Én meg boldog vagyok mással. , :D
nov. 3. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!