Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éve vagyunk házasok, és a férjem közölte, hogy kihült irántam, fel tud e még melegedni? Most megismerkedett egy növel, de nemileg nem tud produkálni, ezt 100% ra tudom
Lehet, hogy csak veled impotens.
A másik pedig az, elképzelhető, hogy az új nő nem a szexért, hanem a személyiségéért van vele. Gondolom a nő sem 20 éves már.
Nem lehet, hogy csak Rád nem áll fel neki? Hm?
A másik nő pedig fel tudja izgatni.
A kérdésedben hiba van. Azt állítja a férjed, hogy kihűlt irántad, te pedig azt, hogy 6 éve impotens. Ha kihűlt is, nem tegnap történt, HA tényleg impotens, illetve ha ő maga állítja magáról, hogy kihűlt, akkor azt is tudnia kéne, hogy tud be is hűlni.
Márpedig logikailag az, hogy másfelé keresgél, azt igazolja, hogy tudja magáról, hogy tud be is hűlni, van ott nafta a gatyában, csak erről ritkán beszélnek otthon a férjek.
Mégis mit mondhatott volna?
Ölelgetés,simogatás,törödés egymás iránt megvan.
Nem csak nekem nem áll fel neki,gyogyszert szed,amitöl elment az aktivitása lassan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!