Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40 éve vagyunk házasok, és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éve vagyunk házasok, és a férjem közölte, hogy kihült irántam, fel tud e még melegedni? Most megismerkedett egy növel, de nemileg nem tud produkálni, ezt 100% ra tudom

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Úgy fest a férjed nemi életéhez többé nincs közöd.
2016. aug. 11. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom mostanában kerültél a változó korba. Stimmel?
2016. aug. 11. 13:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Mar tul vagyok rajta
2016. aug. 11. 13:34
 4/9 A kérdező kommentje:
6 éve impotens,és én mellette maradtam,mert szeretem,
2016. aug. 11. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

Lehet, hogy csak veled impotens.

A másik pedig az, elképzelhető, hogy az új nő nem a szexért, hanem a személyiségéért van vele. Gondolom a nő sem 20 éves már.

2016. aug. 11. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

Nem lehet, hogy csak Rád nem áll fel neki? Hm?

A másik nő pedig fel tudja izgatni.

2016. aug. 11. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

A kérdésedben hiba van. Azt állítja a férjed, hogy kihűlt irántad, te pedig azt, hogy 6 éve impotens. Ha kihűlt is, nem tegnap történt, HA tényleg impotens, illetve ha ő maga állítja magáról, hogy kihűlt, akkor azt is tudnia kéne, hogy tud be is hűlni.

Márpedig logikailag az, hogy másfelé keresgél, azt igazolja, hogy tudja magáról, hogy tud be is hűlni, van ott nafta a gatyában, csak erről ritkán beszélnek otthon a férjek.

Mégis mit mondhatott volna?

2016. aug. 11. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy valakinek nincs merevedése, még nem jelenti azt, hogy nem lehet intimitás, szexualitás otthon. Ez is teljesen megszűnt? Csók, simogatás, behatolás nélküli együttlétek? A szeretetet így is fenn lehet tartani, ha a test már nem is mindenre képes. Ha ez is megszűnt, akkor jó eséllyel el fogod veszíteni. Egy ember szeretetre vágyik, ölelésre, intimitásra. Akkor is, ha a vad szex már nem megy.
2016. aug. 11. 19:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Ölelgetés,simogatás,törödés egymás iránt megvan.

Nem csak nekem nem áll fel neki,gyogyszert szed,amitöl elment az aktivitása lassan

2016. aug. 11. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!