Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a nővel a gond?
Nagy úr a szerelem és bolond is.
Szívás, mert azt hitte veled majd tovább tud lépni, de lefogadom, hogy szinte hűtlennek érezte magát.
Ne okold őt, ha igazam van, akkor nem tehet róla.
Most lehet lepontoznak, de nem érdekel. :D olyan szempontból megértem a nőt, hogy én is nagyon szerelmes voltam évekig egy olyasvalakibe aki rám se bagózott. Voltak párkapcsolataim, mert felejteni akartam, de sosem szerettem ki belőle. Aztán az utolsó előtti párkapcsolatomban elkezdett velem barátkozni a srác, ezért véget vetettem a kapcsolatomnak. Utána nem lett belőle semmi, mert megmaradtunk haveri szinten. Az utolsó kapcsolatomnál volt az, hogy megint előkerült ès elhívott randizni. Ott véget vetettem az utolsó kapcsolatomnak. Ennek 10 éve és azóta is a nagy Ővel vagyok. Szóval vannak esetek amikor megéri várni és kitartani.
Nyilván a másik félnek rossz aki benne van egy ilyen "háromszögben", ezt is megértem. De sajna a szerelem az ilyen, nem tudsz mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!