Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig lehet szerintetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet szerintetek egy ilyen távkapcsolatot fenntartani?

Figyelt kérdés

Egy éve élek távkapcsolatban a barátommal. Utolsó éves vagyok az egyetemen, és ezt még szeretném mindenképpen itthon befejezni, vagyis nem tudok addig kiköltözni hozzá.

Viszont ő egyre türelmetlenebb, és minden találkozásnál azt reméli, hogy végleg kint maradok nála.

Én nagyon félek attól, hogy ha most kiköltözök, a sok új impulzus miatt nem tudok megfelelően a vizsgákra koncentrálni, és a szüleim sem örülnének ennek túlzottan szerintem.

Elveszíteni semmiképp sem szeretném.

Mit gondoltok, mi lenne a helyes lépés?

Jogosan várhatnám el Tőle, hogy legyen megértő a tanulmányaim miatt?

2016. aug. 9. 11:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9-es kommentelőnek:

Eleve távkapcsolatként indult. Nem is voltunk biztosak abban, hogy együtt tudunk maradni a távolság miatt. Aztán így alakult mégis.:) Nyugodtan kérdezz privátban, nem zavarsz vele.:)

10-nek:

Akkor nem vagyok egyedül azzal, hogy én is hiszem, szerelemmel és kitartással legyőzhető a távolság. Most bevallom, iszonyat energiánk van abban, hogy ennyire megbízunk a másikban.:)

2016. aug. 9. 14:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Az egymás iránt érzett szeretet, ragaszkodás és bizalom ami segít átvészelni ezt az időszakot. Remélem boldog lesz a befejezés nektek is, nekünk is! :)
2016. aug. 9. 14:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy éve vagyok távkapcsolatban a barátnőmmel, van, hogy 10 naponta találkozunk, de volt olyan, hogy egy hónapig nem. Akkor mondjuk nehéz volt, de eleve erre vagyunk beállítva fejben és nincs gond. Egyáltalán nem hidegülünk el egymástól, sőt. Folyamatosan jobban kötődünk. Sokat számít az is, hogy ugyanazon életszakaszban vagyunk. Mindketten tanulunk, nem sok van a diplomáig, türelmesek vagyunk egymással, stb. A közös cél az, hogy idővel összeköltözzünk és ez éltet mindkettőnket. Nekem lehet tovább fog tartani az egyetem, de mondta, hogy annyit kibír már, ha kibírunk két évet így távkapcsolatban, akkor hármat is. És ki fogjuk bírni. :) Beszélj a barátoddal, hogy legyen kicsit türelmesebb, mindkettőtöknek jobb lesz, ha te befejezed a tanulmányaid nyugodtan, hosszú tavon biztosan. :)
2016. aug. 11. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!