Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok velem? Csak lányok plz.

Figyelt kérdés
190cm magas kék szemű tűsíhajú elég sportos testalkat 17 éves vagyok.. mások szerin jó képű..és már szeretnék egy komoly kapcsolatot de egyszerűen nem tudok becsajozni velem van a gond vagy rosszul csinálok valamit?
2010. ápr. 18. 20:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem, mert a barna szeműek a gyengéim. :D

16/L

2010. ápr. 18. 20:58
 12/27 A kérdező kommentje:
az a fő bajom hogy az eddigi lányokkal is csak azé tudtam összejönni mert ők kezdeményeztek mert én nem merek mert félek hogy visszautasítanak..
2010. ápr. 18. 21:00
 13/27 anonim ***** válasza:
65%
hát ez a pasiléttel jár...:)...személy szerint én elég gáznak tartom ha egy pasi ennyire szerencsétlen... a pasi az legyen pasi... ne tökölj annyit légy férfi ilyen egyszerű:D
2010. ápr. 18. 21:06
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
jah és babi néni korához képest jó nő ;)fontoldmeg:D
2010. ápr. 18. 21:06
 15/27 anonim ***** válasza:
54%

"azé".. méktanyárol jöttél?

amugymeg ha előttem pl kiejtesz 1 paraszt szót akkormár esélytelen vagy..

17L

2010. ápr. 18. 21:08
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te sem vagy különb nála:D
2010. ápr. 18. 21:22
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a külső legalább annyira fontos, mint hogy tudjon beszélni... és egy "azzééé" nem férne bele nekem egy kapcsolatba!!! mééé??? hát azzééé meee!!!!! XD XD XD
2010. ápr. 18. 21:34
 18/27 anonim ***** válasza:

Most hogyha én is leírom hogy azé akkor én is paraszt vagyok?:D

Paraszt vagyoook, tanyán lakooom, van egy nőm és egy traktooorom:D

Lehet hogy csak nem ütötte le elég erősen az r betűt.

2010. ápr. 18. 21:42
 19/27 anonim ***** válasza:
A második kérdésedre nem tudok érdembeli választ adni, mert nem tudom, mit hogy csinálsz, mivel csak a külsődet írtad le :)Stílusod, hozzáállásod nagyon sok tényezőt meghatároz. Lehetsz te egy Johnny Depp, ha kilóg a kapanyél a szádból xD Kérlek, ne vedd sértésnek, ezt innen úgysem lehet megítélni :) Függ attól is, hogy nagyon nyomulsz-e vagy csak mértékkel. Függhet attól, hogy mennyire vagy nagyképű, mennyire játszod meg magad, mennyire fogod vissza magad, stb. Sajna kevés az infó, de a küllemeddel a leírtak alapján nincs semmi probléma :)
2010. ápr. 18. 21:43
 20/27 A kérdező kommentje:
amúgy Pesten lakok és nem vagyok paraszt de te ,hogy vagy az már biztos.... nem hiszem hogy akkora baj lenne az azzzzééé. de kösz a normális válaszokat
2010. ápr. 18. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!