Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mikor csinálnátok ezt a volt barátnőtökkel?
a volt barátom rendszeresen keres. összevesztünk nemrég, én voltam az oka, kijelentette, hogy ő ezentúl nem fog keresni, keressem én. ahhoz képest szinte mindig ő keres, régen én szakítottam vele, de ő is mondta azért, hogy szerinte is szakítanunk kéne.mesélt már azóta lányokról, mióta nem vagyunk együtt, de egyikkel sem jött végül össze.néha bunkó velem és nem tudom, hogy miért. miért keres, ha elvileg ő mondta, hogy nem érdekli miket tettem, bunkó is(bár van amikor normális).amúgy nagyon elfoglalt, Pécsett egész nap az egyetemen van én meg mellette egy kis városban lakom.azt sem értem, hogyha azért keres mert érez még irántam valamait, akkor miért nem veti fel az újrakezdés ötletét? (nincs ideje semmire sport és egyetem mellett, de ez szerintem nem lehet kifogás)szóval minek keres és mi van:D? én 18l ő20f
ja és nem az a legyet is röptében típus...
Én is kb ilyen típus vagyok. Azért nem veti fel az újrakezdés ötletét, mert bunkó és büszke, ahhoz pedig meg kell alázkodni, hogy egy kapcsolat újraindítását kérje az ember és jó esély van rá, hogy ilyen esetben alárendelt is marad.
Egyértelmű, hogy még kötődik hozzád, mert más esetben nem tartaná a kapcsolatot veled. :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!