Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 27 evesen meddig varjak? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 evesen meddig varjak? Van ertelme?

Figyelt kérdés
szoval ket eve vagyunk egyutt egy 37 eves ferfivel. O meg nagyon eretlen, minden hetvegen ivaszat, haverok. En meg mar annyira vagyom csaladra meg gyerekre hogy nem is tudom elmondani. Ha ezeket mondom neki akkor ideges lesz, azt mondja hagyjuk, ne beszeljunk rola, mar egyszer beszeltunk rola. Eleg sokszor volt ebbol veszekedes es szakitaskozeli dolog is. Olyankor mindig azt mondom, koltozzon el, en csaladot akarok, de nem megy el, aztan azt mondja hogy tudja hogy elobb utobbkezdeni kell valamit az eletevel. De ennyi. Semmi elorelepes. Sok veszekedes mert neki a buli mindig kell hetvegente, en meg nem birom mar. Azt mondja neha hogy o ezeket nem akarja, nem gondol ilyenekre. Aztan meg rajon hogy ez a normalis es jo lenne. Azt modja komolyan gondolja velem, szeret, fontos vagyok neki, pl tervezunk venni hazat, vagy lakast. Ez benne van a kovetkezo 2-3 eves tervben. En vagyok kovetelozo? Nem akarok hulye lenni hogy 30 eves korig vele vagyok aztan lecsuszok a csaladalapitasrol.
2016. aug. 5. 13:20
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
De erdekel persze, nyilvan azert mert erdekel masok velemenye, valtozhat- e esetleg jo iranyba egy ilyen ferfi?
2016. aug. 5. 13:36
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Szeretlek drágám, a haverok és a kocsma után, te vagy az első.

Várjál szépen, majd hozza a mikulás a boldog családod.

2016. aug. 5. 13:40
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én 34 éves férfi vagyok, aki nem akar se házasságot, sem pedig gyereket. Mindazonáltal imádnak a kicsik és én is bírom őket, nagyon jól elszórakozok velük, játszom velük, mosolygok rajtuk, nem idegenkedek megfogni őket, de akkor sem akarok gyereket.

Ha ezt egyszer elmondtam a barátnőmnek és ő megértette, akkor értelmes nő, aki fel tudja fogni a dolgokat. Ha csak csak azt hiszi, hogy majd "benő a fejem lágya", akkor egy önbecsapó lúzer, aki a saját életét fogja elrontani.

Ennyi.

2016. aug. 5. 13:43
 14/35 anonim ***** válasza:

Tudod mit nem értek? Hogy nem egy, nem kettő, ehez hasonló kérdést írnak ide férfiak és nők. Aztán írják, hogy de nem tudnák elhagyni a párjukat (mint ahogy te is írtad) mert szeretik őket, lehet később megbánnák bla bla bla blabla....

Szóval ha már tudod hogy úgysem hagyod el, nem lépsz ki a szarból amiben benne vagy, akkor minek a kérdés? Minek a kérdés ha a hozzászólók válaszait figyelembe sem veszed?

Elintézed annyival hogy nem tudod elhagyni.

Akkor ne hagyd el! Maradj a híg fosban benne és ugrálj! De az ilyen kérdéseket mellőzzük!

Tudod hogy nem vezet sehova a kapcsolat, 37 éves férfi könyörgöm!!! Nem fog megváltozni! Áhh azt csinálsz akit akarsz....

2016. aug. 5. 13:57
 15/35 A kérdező kommentje:
Talan azert teszem fel a kerdest hogy valaki seggbe rugjon 😃 az kene
2016. aug. 5. 13:59
 16/35 anonim ***** válasza:
Jézus krisztus....már ne haragudj de ha az én baráomnak ez lenne a perspektíva ennyi idősen én fénysebességet meghazuttoló sebességgel futnék amerre látok. Ezt a kamut....nem akar családot csak téged hiteget. Ezzel akkor nem lenne baj ha kerek-perec vállalná, hogy bocsi szivem de nekem a kocsma haverok a feeling nem a pelus csere. És akkor el tudnád dönteni, hogy őt vagy a bambinot akarod jobban. Bár ahogy elnézem neked ha fát vágna a hátadon azt is eltűrnéd, mert hát ajjjjjjjj de szeretem...lol
2016. aug. 5. 14:08
 17/35 anonim ***** válasza:
keress gyorsan másik embert,nincs értelme várni.nagypapa korban már nem tud megfelelően gondoskodni a gyerekéről,főleg egy ilyen bulibáró,egyszer láttam tollasozni a kisovodás lányával egy ilyen bulizós kivénült fószert,nagy sörhassal.a kislány olyan cifrásokat kàromkodott,hogy minden késdobáloban megállta volna a helyét.nem vagyok egy szent de jó messze mentem tőlük,engem zavart.
2016. aug. 5. 14:10
 18/35 anonim ***** válasza:

Na, akkor én elkezdeném:

1: Azt mondja, nem akar gyereket (szerintem ha akarna, 37 évesen priort élvezne a dolog)

2: rá akarsz támaszkodni anyagilag... vele akarsz házat venni... miért nem függetlenedsz?

3:ha ránéz egy gyerekre azt mondja milyen aranyos... közel sem jelenti, hogy akar sajátot is... imádom a kutyákat, van is 1 (meg lesz nemsokára még 1) felnőtt kutyám. Ha elmegyek egy kiskutya mellett akkor megsimogatom, és elolvadok tőle. De nem szeretnék kiskutyát, nincs türelmem hozzájuk. ( a gyereket utálom, azért nem azzal példálóztam)

Szóval ha még nem lépsz ki, nem szenvedtél eleget. Majd ha rájössz, hogy esélytelen egyeztetni az ő terveit a tiéddel, elhagyod.

Egyébként én már azután dobtam volna, hogy rájövök hogy bulizós és iszákos.

2016. aug. 5. 14:44
 19/35 anonim ***** válasza:

Férfiként írom, hogy aki 37 évesen így áll hozzá, attól én biztos nem akarnék semmit. Gondolj bele, 2 év alatt nem tud megváltozni, még a közös jövőtök miatt sem, mert neki fontosabb a haveri társaság. Mi lesz akkor, ha terhes leszel, akkor is elmegy majd, és ott hagy egyedül esténként? Neked az kellemes szórakozás, amikor ő nélküled bulizik?

Az ilyen embernek sajnos mindig is a haverok maradnak az elsők. Az csak kamu, h gyerekre vágyik, meg közös életre. Ha tényleg ezt szeretné, akkor tenne érte.

Jobban járnál, ha keresnél egy olyan embert, aki tényleg szeret, mert amit most kapsz, az nem az. Rengeteg olyan férfi van, aki mindenét odaadná azért, hogy boldognak lássa a párját, és bármit megtenne a közös jövőért. Neked ilyen férfira van szükséged, nem egy olyanra, aki megragadt 20 éves szinten.

Lehet, hogy nehéz lesz elszakadni, de jobbat érdemelsz.

30F

2016. aug. 5. 15:25
 20/35 anonim ***** válasza:
Juj, ajánlom figyelmedbe 19-est. Nagyon tuti pashee lehet!
2016. aug. 5. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!