Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyereket akar utána szakítani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyereket akar utána szakítani? Ti értitek ezt?

Figyelt kérdés

Sajnos elég sok gond van a kapcsolatunkkal,a családja nem szeret,állandóan uszítják ellenem.A legnagyobb gond,hogy ő hagyja is,inkább velük tölt időt mint velem.Pár hónapja előállt azzal,hogy nem akar tovább várni,gyereket akar (36 éves).Tök jogos,én még "ráérek" 24 vagyok.DE:mondtam neki,hogy ilyen kapcsolatba nem szívesen szülnék,főleg,hogy anyagilag sem állunk jól. Most ott tartunk,hogy szakítsunk,mert én elviselhetetlen vagyok. Kérdeztem,hogy miért:mindig hisztizek,hogy elmegy itthonról.Hónapok óta egy szot se szólok,ha elmegy.Meg is jegyezte,hogy milyen szépen elvagyunk,de sajnos ő már nem szeret,inkább mástól akar gyereket.Hát sokkot kaptam...közben valójában nincs is képben egy gyerek mivel jár,feltettem sok kérdést neki,mi lenne ha lenne gyerek,fogalma sincs.Mert egy másik növel ez mennyivel egyszerűbb lenne...csak szül és kész. Logikus,hogy elhagyom.DE nagyon szeretem,7 évet húztunk le együtt.Most volt egy komoly betegsége azóta ilyen szörnyű minden.Bújik,ha valami olyanról beszélek,mi lesz ha elmegyek szomorú lesz.Nem értem.Ja beszélgetünk,szakítsunk,úgy lesz jó,neki családot KELL alapítani.Közben úgy viselkedik,mintha azt akarná maradjak.Várjak még vagy reménykedjek,vagy adjam fel?

Bocsánat,jó hosszú lett!

2016. aug. 5. 11:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hát igen,félek én is nagyon,főleg,hogy sok a rossz példa körülöttem.Inkább hagyom,hogy vége legyen.Utálnám magam,ha mégis együtt maradnánk,lenne gyerekünk,megint jönne egy probléma és így viselkedne újra.Gyerekkel már nem úgy működik,hogy fogom magam és lelépek,neki ő maradna örökre az apukája.Köszi mindenkinek!
2016. aug. 5. 13:00
 12/13 omba ***** válasza:

#3, te nem túl sokat látsz a kérdésből, azt honnan olvastad, hogy az a baj, hogy a kérdező nem akar gyereket?

Rosszindulatú, cserébe buta prosztó vagy, de hogy miért közzétenni ezt?

2016. aug. 5. 13:03
 13/13 anonim válasza:
Tulsagosan fiatal vagy ahhoz,hogy bennemaradj egy ilyen szar kapcsolatban. Ne aldozd fel a fiatalsagod egy ilyen emberert.
2016. nov. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!