Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz a párommal idős korában, most 40 éves, milliós összegű adótartatozása van, fog ő valaha is bejelentett munkát vállalni?
Majd te eltartod, ha lerobban.
Miért, mi lenne vele?
Gondolom az életben nem volt bejelentett munkahelye, minden feketén intéz, esetleg csődbe vitt egy-két vállalkozást is, mert ezt az adótartozást valahogy csak felhalmozta.
Természetesen nyugdíjat azt nem fog kapni, de ha szülsz neki gyereket, akkor őket már perelheti szülőtartásért.
Addig meg drukkolj, hogy tudjon legalább feketén dolgozni.
Cigiztek ès isztok + az adótartozás. :D bocs, de nem tudlak sajnálni. Miből êltetek meg eddig? Ekkora adósságot nem lehet egyszerűen felhalmozni. Nekem volt egy rosszabb évem amikor nem fizettem a TB-met mert nem maradt rá pénz, igaz én "csak" 70.000-ret halmoztam fel, de képzeld találtam másodállást ès kifizettem.
Mindenesetre örömmel tölt el, hogy majd az én TB-mből fogják fizetni nektek a kórházi kezelést amikor szétrohad a májatok az alkoholtól.
Egyèbkênt ha van fizetèsi szándêk akkor lehet csökkentést kérni és részletfizetést. De ahhoz dolgozni kellene cigizès helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!