Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim a volt nőjét hivogatja. Mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt.N/40, F/44 Egy év után költözött hozzám, 80kmre, feladta a munkáját, az eddigi életét miattam, ahogy ő mondja. Pár hónapja kiderült, hogy a volt nőjét hivogatja napi szinten. Érthető módon lett belőle balhé, megmondtam, hogy ez engem nagyon zavar, hogy jó lenne, ha befejezné. Most is felhívja, igaz nem napi szinten, de átlag heti 1-2x.Nem mondta meg, hogy mit beszélgetnek és érthető, hogy ez nekem nem nagyon tetszik. A nőről annyit, hogy egy faluban életek, nőttek fel, régóta ismeri, jártak is kb előttem egy fél évvel, de a csaj a falu k@rvája. (ezt a pasim mondta róla). Nem értem az egészet, hogy erre mi szükség, mennyire lehetek féltékeny. Főleg férfiak véleményére lennék kiváncsi.2016. aug. 2. 06:56
11/16 anonim válasza:
Mert akik nem haraghal valtak el egymastol es egyszer fontosak voltak a masiknak azt nem lehet kitorolni a fejedbol. fontos marad csak nem olyan mertekben. en is beszelgetek exemmel kb. evi 6,7x es elmeseljuk hogy alakul az eletunk kivel mi a helyzet. szakitas ota nem talalkoztunk, de tudom hogy vagyunk annyira felnottek hogy ha talalkoznank nem tortenne semmi sem.
12/16 anonim válasza:
Hogy lett vége annak a kapcsolatnak?
szerintem a nő kirakta, akár falu k_ja, akár nem.
És mi az a rengeteg minden, amit feladott érted?
De ami a gáz, hogy megkérted valamire és sz_rik rá.
13/16 A kérdező kommentje:
Mit adott fel értem? A jól fizető munkáját, a polgármesterséget, a szép kis házát, (most anyámékkal élünk meg az én gyerekeimmel a tetőtérben),a gyerekeit (20,16évesek). A szakítás pontos menetét nem tudom, de ő hagyta ott. Értem. Ha kidobnám, mehetne vissza a kényelmes életébe. Otthon sem volt gondja a mosásra, kajára (anyja a szomszédja)Amikor felmerült ez a téma, hogy ne hívja, arra az volt a válasz, hogy szeret annyira, hogy egy kevésbé konfortos életet választott miattam, ne pörögjek a témán. Velem akar élni, velem tud jókat beszélgetni stb. Anyám szerint túllihegem a témát, szerinte csak valami beteges önigazolás ez számára, legyezi a hiúságát. Nem akarom egy hülyeség miatt dobni a kapcsolatunkat, ezért várnék valami értelmes hozzászólást a megoldásra.
2016. aug. 2. 12:44
14/16 anonim válasza:
Nincs megoldás.
A férjem is 2-3 naponta hívogatja egy kolléganőjét. Mióta többször szóvá tettem, először szépen aztán cirkuszolva azóta törli az előzményeket. Azt mondja csak barátkoznak, persze :D Találkozni nem tudnak, mert 1000km van köztük, most mégis mit kellene csinálnom.
15/16 anonim válasza:
#13, akkor tényleg fontosnak tart téged.
Szóval "értelmes" megoldást nem nagyon látok - azt ő tehetné meg.
16/16 A kérdező kommentje:
#14 Hogy éled meg a szitut? Úgy csinálsz, mint aki nem veszi észre? Ha szóvá teszed mi a reakció? Szeretném megérteni, hogy mi ez a részükről? Ettől várnak valami pluszt, vagy mifene? Egyenlőre csendben őrlődöm, mert egy ilyen miatt nem akarok felrúgni egy amúgy jól működő kapcsolatot.
2016. aug. 2. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!