Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány lány utasított vissza, mire összejötettek egy lánnyal és szerelem lett belőle?
2 visszautasított, a 3-ból... Úgyhogy teljesen elszállt az önbizalmam, és nem igazán merek kezdeményezni...
A lehetőségeket állt én is későn ismerem fel...
A legjobb, hogy próbálsz(próbálunk) változtani és bátrak lenni... A lányok meg bolondok és élvezik ha szivathatnak...
Ebben az esetben két dolgot is tudok ajánlani: 1)nézz körül egy kicsit férfiak körében is;)
Ha ez se stimmel, kérd meg egyik haverodat h csináljon gyereket az asszonynak!(lehetőleg lányt) És már meg is van a te embered. Így egészen biztos, hogy nem késő.
Az a fájdalmas igazság h ha nincs is teljesen igaza de 22:49 mond vlmit...
Egy férfinek is lehetnek gondjai, amit ki kell öntenie vlkinek, de ha ezt tulzásba viszed akk "punci" vagy. Ne siránkozz, hanem télleg állj talpra, mer önbizalom nélkül nem viszed sokra. Nem azt mondom, h legyél egy bunko segfej (gondolom érted mire gondolok). Tudom, hogy nehéz változtatni, de kell. Most várj egy pár napot, nyugodj le, és szard le a csajt! Van még elég. Ha kis szende, ártatlan, kedves fiú vagy, lehet h kedvelni fognak a lányok, de csak a szépen hangzó, de csak a gyilkos szót fogod hallani tőlük, mégpedig h "Ari vagy!". Ilyenkor szinte esélytelen egy párkapcsolat, ismerd be h csak barát vagy. Olyan lányra meg ne várj aki a szende kisfiukat szereti... Ritka mint a szőke cigány. Legenda! Tom h alig van értelem abban amit írtam, de talán találsz pár mondat töredéket ami hasznos:P Mindenesetre én kívánok neked sok szerencsét, és egy jo lányt! És ne legyél punci, legyen önbizalmad! ;)
A kérdésre meg a válasz: Összesen talán 2 komoly visszautasításom volt, ami sziven ütött, de én nem szoktam kezdeményezni. Nem nagyon vannak komoly kapcsolataim, szal nagyon nem volt még SZERELEM a részemről, csak forró fellángolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!