Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondja, hogy nem vagyok az esete akkor nincs nála esélyem?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 16:59
11/19 anonim válasza:
Rondának tart Téged, ahogy a többi nő is annak fog.
12/19 A kérdező kommentje:
Megjelentek a trollok is. Egyébként nem hiszem, hogy ezzel lenne a probléma.
2016. júl. 31. 17:36
13/19 anonim válasza:
Elvtársam, sajnos a “nem vagy az esetem“ jelentése a “ronda vagy, de nem akarlak megsérteni“
14/19 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy itt éled ki a frusztrációdat.
2016. júl. 31. 18:05
15/19 anonim válasza:
Hú, egyesek itt nagyon el vannak keseredve, kérdező, ne hallgass a frusztrált tökfejre.
Attól, hogy ennek a lánynak nem vagy az esete, még más lánynak lehet, hogy tetszel, csak ennek a lánynak nem. Na és? Nem tetszhetünk mindenkinek. Én sem tetszem mindenkinek. És a siránkozó tökfej is biztosan tetszik valakinek, csak vagy nem találkozott még vele, vagy neki nem tetszik, de az már más sztori... :-)
Ne erőltesd, tudom, hogy nem esik jól, de ez van, majd túl leszel rajta. Ez nem a világ vége.
16/19 anonim válasza:
Hitegesd csak magad. Gondolom az orvosnál sem gyanakszol mikor a prosztatád vizsgálja, de mindkét keze a vállaidon van.
17/19 anonim válasza:
"Gondolom az orvosnál sem gyanakszol mikor a prosztatád vizsgálja, de mindkét keze a vállaidon van." - Gondolom, tapasztalatból írod... :-D Rendszeresen veszel részt ilyen "élmény" vizsgálatokon?
18/19 anonim válasza:
Nincs esélyed. Vmiért az emberi agy így működik, hogy az egyik ember tetszik neki, a másik nem. Ilyenkor szerintem kár még a virágért, a stb-ért, mert vmi(k) van(nak) benned, ami közbeszól. GOndolj bele, Neked sem tetszik mindenki. Mint ahogy Te sem.
19/19 anonim válasza:
Dehogynem, van eselyed nala soha nem kapsz meg egy olyat aki az eseted nekem is mondta a jelenlegi baratom ugyanezt es megis mai napig egyutt vagyunk..ez baromsag hogy nincs eselyed nala:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!