Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok titeket is érdekel a bartnőtök múltja?
Figyelt kérdés
Hogy kivel volt meg hanyszor meg hol ??2016. júl. 28. 19:33
1/11 anonim válasza:
Hányszor, hol... hogy milyen pózba és mennyi ideig esetleg?
2/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! :D Én személy szerint sosem beszélek a múltamról, vagy a múltbéli kapcsolataimról. Úgy érzem, h az nem tartozik rá, se az, h kivel miket éltem meg.. :)
3/11 RRR válasza:
nem
az érdekel, ahogy most velem viselkedik ,viszonyul hozzám
4/11 anonim válasza:
Nekem ismerkedéskor csak egy kérdésem szokott lenni. Megcsalta-e már a barátját valaha is. Ha igen, akkor dobom. Ha nem, akkor oké.
Az, hogy kivel és hányszor volt érdekelne, de annyira nem, hogy ez miatt kifaggassam. Ha elmondja, elmondja, ha nem, akkor nem.
5/11 anonim válasza:
Konkrétan nem érdekel, viszont én már abban a korban vagyok, amikor a nők egy "stabil pasit" keresnek maguknak és ilyenkor rendre el akarják játszani a "nem vagyok már olyan" színjátékot és megpróbálnak hetekig, hónapokig váratni. Itt most olyan nőkről beszélünk, akik minden jópasi látványára instant szétcsapták a lábukat, most meg engem hülyének akarnak nézni. Szal ennyire érdekel.
6/11 anonim válasza:
Igen, érdekel.
Ha 5 partnernél több volt neki, akkor nem számolok vele hosszabb távon, de ettől még tudom szeretni és szívesen maradok vele.
7/11 anonim válasza:
Igen, érdekel. Ha sokan tömték, akkor részemről is belefér egy reszelés. Semmi több. :D
8/11 anonim válasza:
ez a része nem érdekel a múltjának!
9/11 anonim válasza:
Nem igazán érdekel. Ahogy itt el van könyvelve minden nő rendes, ha kéthetenként lezárja a kapcsiját és újat kezd. Az, akinek egy pasija volt és egyszer félre lépett, az egyértelmű hogy r..ibi.
10/11 anonim válasza:
engem igen, nem ennyire részletesen, de pl mennyivel az igen...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!