Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gonf a szexuális élettel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonf a szexuális élettel, ugye menthető?

Figyelt kérdés
Nekem a párom volt az első, neki viszont előttem már két párja is volt illetve egy egy éjszakás. A lényeg, hogy a második barátnőjével tapasztalta meg, h
2016. júl. 28. 14:10
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
Mi a gonf, tulajfonképpen?
2016. júl. 28. 14:13
 2/11 A kérdező kommentje:

De béna vagyok... Lemaradt a fele. Na szóval, a másodikkal tapasztalta meg igazán a szex örömeit. Fogamzásgátlót szedett a csaj, napi 3x szexeltek.

Én még nem szedek gyógyszert. A páromnak

Lelankad az óvszertől, mindig fél, hogy elmegy, nem tudunk hosszan, jót szexelni. Elmondása szerint olyan vagyok mint egy fadarab(ami nem igaz, mert sokszor mondom

Mi hogy legyen csak nem engedi mert akkor elmenne). Alig van szex es mindig engem okol, hogy nem kezdeményezek(ha kezdeményezek sokszor nem áll fel neki). Ennek ellenére tudom, hogy kívánna, jó alakom van és nagyon szerelmes.

2016. júl. 28. 14:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet impotens a parod.
2016. júl. 28. 14:17
 4/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

+1 a #3ashoz. Ettől minden egészséges férfinak az ég fele mutatna a fütyülője. Egy kezdeményező, beindult csajnál csak egy szexibb van: egy kezdeményező, beindult csaj egy tál pacallal, meg egy sörrel!

Viccet félretéve a pasiddal van vmi gond. Mentális, vagy szervi. Irány az urulógia.

26/F

2016. júl. 28. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Menjen szexual pszichologushoz. Te pedig keress egy olyat aki kepes megkulonboztetni a sajat problemajat a tiedtol.
2016. júl. 28. 14:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Őszintén, lehet, és ettől félek. Sehol nem szereti, ha harapdálom, puszilgatom, neki a durr bele módszer kell, de azért izgassam is úgy, hogy szexizek neki. Ha szexizek, kinevet, mert olyan erőltetetté válik. Aztán kapom megint, hogy fadarab vagyok.
2016. júl. 28. 14:21
 7/11 A kérdező kommentje:

Noren, a pacallal és a sörrel sem lenne gond, mindkettőt szeretem, csak ő nem. :D de akkor felvetem

Neki, hogy ezzel kezdeni kellene valamit, mert azért menteném amit lehet.

2016. júl. 28. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt a franc neki, csak nem szexuális tapasztalata....

Gyökér dolog a nőt hibáztatni, főleg így.

2016. júl. 28. 14:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kifejthetnem hosszan is, de a pasid egy luzer, es cirka 2 even belul minden egyes percet banni fogsz amit az agyban toltottel vele, es ami miatt a kesobbiekben a nullarol kell majd egy normalis ferfi mellett felepitened az onbizalmadat amit ez a merevedesi gondokkal kuzdo luzer lerombolt. En nem varnek eddig a helyedben.
2016. júl. 28. 14:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem meg is válaszolták kimerítően a kérdést ... Azonnal hagyd ott! Önző, beteges ... Nem érdemes és ha már most ilyen problémáitok vannak, akkor hosszú távon ez a kapcsolat nem fog működni.
2016. júl. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!