Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Nézd meg az anyját, vedd el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nézd meg az anyját, vedd el a lányát". Ez igaz lehet a férfiaknál is?

Figyelt kérdés

Általában véve, a fentebb említett közmondás szerintem igaz. Persze mindig akadnak kivételek.

Vajon igaz lehet általában a pasis verzió is? "Nézd meg az apját, menj hozzá a fiához." :D

Milyen tapasztalaitok vannak ezzel kapcsolatban?

2016. júl. 27. 11:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ismerek egy nőt, egy partyzenekarban énekel, nagyon jó alakja van, csinos, kimondottan vékony, már jóval túl van a 30-on, lehet, hogy a 40-en is, de pontosan nem tudom. Mindkét szülője nagyon el van hízva. Akkor most őt a postás hozta?... Nem szabad így általánosítani. Én nőként alkatra inkább apámat örököltem, természetre talán egyedül a tanulással, munkával kapcsolatos hozzáállásomban hasonlítok a szüleimre némileg, de még ott sem teljes mértékig, magánemberként viszont nagyon más lettem, mint ők.
2016. júl. 27. 12:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Sem nőknél, sem férfiaknál nem állja ez meg a helyét.
2016. júl. 27. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Én elég vegyes komboja vagyok a szüleimnek és nagyszüleimnek, úgy igazán nem hasonlítok senkire, és öcsém sem, de mi ketten egymásra nagyon. Csak én erősen karrierista vagyok, ő pedig nagyon jámbor, gondoskodó. Egyik szülőnk se ilyen. Persze a nevelési minta befolyásoló lehet, de azért nem mindenki olyan, mint a szülei.
2016. júl. 27. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Ezt se mondaná olyan igaznak, aki nem rendelkezik szuper szülőkkel...
2016. júl. 27. 13:15
 15/19 cukilányka 0.0 ***** válasza:

Nézd meg az apja pénztárcáját, menj hozzá a fiához! :))

20L

2016. júl. 27. 13:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért az azonos nemű szülőre mondogatják ezeket a marha elmés bölcsességeket. Mennyire kell butána lenni ahhoz, h vki azt higgye, hogy a nők az anyjukra, a férfiak meg az apjukra hasonlítanak? :D Genetika zsenik... Szóval már ez baromság. De még külön nézve az is, hogy szülő alapján akarnak egyesek megítélni vkit.
2016. júl. 27. 13:39
 17/19 anonim ***** válasza:
42%

Pedig rányomja a bélyegét mindenkire, hogy milyen környezetben, családban nőtt fel.

Szépen lehet csiszolgatni, farigcsálni a jellemet, a külsőt is, de az alapokat mégiscsak a szülői ház szolgáltatja.

2016. júl. 27. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen, befolyásoló tényező a szülői ház, de nem mindig olyan irányba, hogy ugyanazt követi a gyerek is. Az én családomhoz hasonlót kívánom mindazoknak, akik a szülei alapján véleményt formálnak másokról.

Én nem akarok olyan lenni, mint a felmenőim, egy rakás hibát elkövettek, amit én el akarok kerülni.

2016. júl. 27. 13:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Éppen erről beszélek. Dafke szemben menni a szülői házzal, az is pontosan azért történik, mert amit otthon láttál nem tetszik, más környezetben felnőve eszedbe sem jutna hogy árral szemben ússz. És pontosan ez a majd én másként csinálom ez vezet túlzásokhoz.

Például amikor rendetlen család már felnőtt gyerekének a lakásába csak zokniban mehetsz majd be és sehol egy porszem, kínos rend mindenhol, élére állítva a kispárna is.

Ott van az a lenyomat mindenkiben...

2016. júl. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!