Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nézd meg az anyját, vedd el a lányát". Ez igaz lehet a férfiaknál is?
Általában véve, a fentebb említett közmondás szerintem igaz. Persze mindig akadnak kivételek.
Vajon igaz lehet általában a pasis verzió is? "Nézd meg az apját, menj hozzá a fiához." :D
Milyen tapasztalaitok vannak ezzel kapcsolatban?
Nézd meg az apja pénztárcáját, menj hozzá a fiához! :))
20L
Pedig rányomja a bélyegét mindenkire, hogy milyen környezetben, családban nőtt fel.
Szépen lehet csiszolgatni, farigcsálni a jellemet, a külsőt is, de az alapokat mégiscsak a szülői ház szolgáltatja.
Igen, befolyásoló tényező a szülői ház, de nem mindig olyan irányba, hogy ugyanazt követi a gyerek is. Az én családomhoz hasonlót kívánom mindazoknak, akik a szülei alapján véleményt formálnak másokról.
Én nem akarok olyan lenni, mint a felmenőim, egy rakás hibát elkövettek, amit én el akarok kerülni.
Éppen erről beszélek. Dafke szemben menni a szülői házzal, az is pontosan azért történik, mert amit otthon láttál nem tetszik, más környezetben felnőve eszedbe sem jutna hogy árral szemben ússz. És pontosan ez a majd én másként csinálom ez vezet túlzásokhoz.
Például amikor rendetlen család már felnőtt gyerekének a lakásába csak zokniban mehetsz majd be és sehol egy porszem, kínos rend mindenhol, élére állítva a kispárna is.
Ott van az a lenyomat mindenkiben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!