Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom. Hogy szerezhetném vissza? (bővebben lenn! )
Ma szakított velem a barátom, mert pénteken összevesztünk, nem tartotta be az igéretét. pedig előre szólt, hogy lehet nem fog akkor jönni, amikorra megígérte. én ezen kicsit kiakadtam. Veszekedtünk.. csúnyán beszéltünk 1mással, én meg pofoztam, ö meg vissza. de ez után ki békültünk. És minden jó volt. Ma meg mondja, hogy az összeveszésünk óta már nem szeret egyáltalán. Én nagyon megbántam, ahogy viselkedtem. Nem szeretném elveszíteni. Amúgy 1x már szakitott velem, de pár nap múlva rájött, hogy szeret. Nagyon magam alatt vagyok! Hogyan szerezhetném vissza újra? Esetleg mi lenne, ha újból találkozgatnánk, mint 2 barát..? és hátha újra összehoz minket a sors? ez jó ötlet?
én 16L ő 22F
Megütött?
Felejtsd el!Aki megüt egy nőt ,az egy idióta!!:@
Semmi keresni valótok egymással! Ha egyszer megütött, megteszi még többször is és lehet hogy akkor már durvább lesz, mert látja hogy veled bármit megtehet!
Hagyd a fenébe!
Minek akarsz te olyan pasit vissza szerezni, aki nem szeret?
Normális vagy te?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!