Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos neked, hogy a párod anyagi biztonságot nyújtson neked? Meg tudnál élni a saját lábadon? Főleg nőket kérdezek, mennyire van B tervük?
Bocs, de én pont nem az a lány vagyok, aki elvárja, hogy megteremtse nekem valaki a luxust.
Igaz, a mai fizetésemből még magamat is alig tudnám fenntartani, nemhogy luxusra gondoljak.
Nekem nem fontos, hogy a pasinak legyen pénze, luxusban tartson, mert én nem vagyok egy elkényeztetett p*csa, akinek a szülők, meg stb. a seggük alá rakják a dolgokat, hogy azért ne kelljen megdolgoznom. Én nem ebben nőttem fel, és az ilyen gondolkodású lányokat sosem fogom szerintem megérteni.
Nekem csak annyi elvárásom van a barátommal kapcsolatban, hogy szeressen úgy, ahogy vagyok, és amilyen vagyok.
22/L
Igenis fontos, hogy a férfinek legyen egzisztenciája. Nem akarom, hogy eltartsanak és közben én ne csináljak semmit, de sokkal megnyugtatóbb, ha egy olyan férfival élek együtt, akire lehet alapozni a későbbiekben nem csak érzelmi, de anyagi értelemben is. Én meg tudok állni a saját lábamon, de egy férfinál (annál a férfinál, akinél lekötöm magam) fontos az anyagi biztonság is. Ez csak az én véleményem, mégsem vagyok hülye p*csa, csak vannak bizonyos elvárásaim egy férfival szemben.
24/N
Értem. Hát a barlangos vadászós téma, már rég nem aktuális, ezt meg lehet köszönni az emancipunciknak.
Akkor már csak arra válaszoljon, aki igényli hogy a férfi eltartsa, hogy mit csinál, ha a férfi lecseréli egy fiatalabbra, szebbre?? HM?? Nem volna egyszerűbb ha inkább te teremtenéd meg a biztonságod, minthogy egy férfin élősködj?
Én el sem tudom képzelni, hogy a férfi tartson el.
Én dolgozom és dolgozni is akarok! Ha sok pénzem lenne simán eltartanám amúgy a pasimat is... de hogy engem tartsanak el, nem bírom!
Nekem megalázó és egyszerűen sz.rnak érzem magam tőle.
Már az is zavar, ha sokszor ő fizet pl. mcdonaldsban vagy bárhol.
Múltkor vásárolni szerettem volna de beugrott elém egy rib.i és negyed órát beszélt a pénztárossal. Azt panaszolta el, hogy kirúgta a pasiját mert megunta és most az nem hajlandó tovább fizetni a tanulmányait és hogy miylen egy rohadt szemét disznó. Hát, nem bírtam szó nélkül hagyni le riban.coztam a csajt és jól kiosztottam. Erre még neki állt feljebb. Hát, amilyen flegmán beszélt, örülhetne, hogy nem vertem meg. Na mindegy.
Nem értem az ilyen nőket.
A világon az egyik legjobb érzés amikor saját erőből érsz el valamit és nem tartozol senkinek. És amikor úgy érzed bármire képes vagy. És tudod, hogy az életed nagyjából azért csak rendben van.
Egyébként pedig a nőknek nem áll jól az öregség. A férfiak arca karakteresebb és szexibb lesz az évek során, de a nők csak fiatalon szépek... Szóval idős korra nem árt, ha van pénze egy nőnek... vagy ideális esetben szerető társa.
Remélem, hogy az összes ilyen tehetetlen, hülye nőt kidobja a pasija és majd kéregethetnek az utcán vagy árulhatják magukat! Annyira megérdemelnék. Lehet lepontozni, gondolom a legtöbb nő úgyis ezt fogja tenni.
20/N.
u.i.: azért nekem is fontos, hogy a párom anyagilag stabil helyzetben legyen. De csak azért, mert nem örülnék neki, ha nagyobb összeggel kellene kisegítenem... Mert általában akit ki kell az nem tud bánni a pénzzel szóval sosem kapnám vissza. Természetesen, ha úgy hozza a sors segítek rajta, ha tudok de egyébként örülök, ha egy pasinak van munkája és megteremti magának, amit kell. Így legalább nem kell miatta aggódnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!