Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom ilyenkor senki nem szokott kérdést feltenni, de. Gáz van?

Figyelt kérdés

Annyira fáj, hogy nem tudok aludni, és... Olyan magányos vagyok....

Itt fekszem az állítólagos "barátom" mellett, aki nem képes átölelni, sőt kifejezetten elfordul mellőlem az ágyban, mert idegesítem. Annyit "enged", hogy megfoghatom a kezét, vagy picit a derekát, de ezt is csak néha engedi..

Rosszul érint, mert ha átölelne, nem érezném azt hogy egyedül vagyok és könnyebben el is aludnék. Most olyan, mintha totál egyedül lennék. Hiába minden, hiába kértem, hogy változtasson, mert nekem így nem jó, hiába beszéltünk róla... Ő ad egy "jóéjt puszit" és átfordul a másik oldalára, és úgy fekszünk egymás mellett, mint két idegen, nem úgy, mint egy szerelmespár. Sokszor volt olyan, hogy én az ágy egyik felébe, ő pedig a másik felébe aludt, 1 méterre egymástól, mindenféle érintkezés nèlkül.. Neki ez teljesen normális..

Akkor se toleránsabb velem, ha rosszat álmodok az éjszaka közepén, felébredek, és átkarolom.. Ő pedig vagy nagy nehezen elviseli, vagy ellök, mert "melege van, nehéz vagy" stb hülye kifogások.

Értem én, hogy nem szeret összebújva aludni.. De én meg nagyon is, és találhatnánk vmi közös megoldást, de semmi.. Sokszor sírtam is már éjszaka közepén emiatt, mert nem bújik oda hozzám sose... Mostmár hozzászoktam és sírni sem tudok, már nem megy, annyit bőgtem már.. Sokszor olyan érzésem van, hogy ugyan van párom, de totál egyedül vagyok és magányos..

Igazából nem tudom miért csodálkozom, egész kèt èvünk alatt ilyen volt.. Csak mostmár egyre jobban fáj, egyre nehezebben viselem ezt el, a többi probléma mellett szépen lassan kezdenek elmúlni az érzéseim is.

Kérlek adjatok tanácsot... Szakítanom kellene vele? Vagy ez csak hiszti? Tudom, zavaros a megfogalmazás, és lehet hülyének fogtok nézni h emiatt szakitanèk, de már annyira elegem van.. Szomorú vagyok és magányos..

22/L

2016. júl. 25. 05:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Hát amikor alszom én sem igénylem az ölelgetést, mert akkor pihen a testem.

Elalvás előtt oké, de végig összegabalyodva lenni egész éjjel -szerintem nem jogos elvárás.

Nem is lenne kényelmes, mert közben forgolódik az ember.

2016. júl. 25. 09:49
 12/17 anonim ***** válasza:

De kis cuki vagy :)

Én is pont az éjjel sírtam ilyesmi miatt, 30+ nő létemre.

Nem tudom mi a megoldás.

2016. júl. 25. 10:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem itt azért komolyabb dolog lehet a háttérben, mint az, hogy alvás közben nem bújtok egymáshoz. Szerintem nem kellene ennyire magányosnak érezned magad ennek a hiányától, ha alapvetően minden más passzol.. Persze javíts ki, ha tévedek, de szerintem ez nem az egyetlen probléma a kapcsolatotokban.

Én az a típus vagyok, aki igényli az érintést, viszont aludni semmiképp nem tudok úgy, ha hozzám érnek.. Elaludni sem tudok összebújva, később is felkelek, ha a férjem átölel álmában és legalább 2 percig rajtam van a karja, ilyenkor hámozom is le magamról, mert hiába szeretem őt, egyszerűen képtelen vagyok így aludni.

Viszont ettől még nem érzem magam magányosnak, hiszen megkapom a törődést a hétköznapokban. A kommentekből nekem az jön le, hogy a barátod viszont alapból nem nagyon foglalkozik az igényeiddel, nem hatja meg túlzottan, ha szomorú vagy valami miatt és a legkevésbé sem töri magát azon, hogy a te igényed bármilyen szinten ki legyen elégítve.. Ez pedig igen sokat elmond a kapcsolatról és a hozzáállásáról. sajnos.

Alapjáraton áthidalható lenne szerintem ez a különbség, ha csak az alvásról és a bújásról lenne szó, de ha benne egyáltalán nincs igény a változtatásra (és nagyon nem úgy fest..), akkor sajnos nem sokat tehetsz azon kívül, hogy komolyan elgondolkodsz, megéri-e ebben a kapcsolatban maradnod.

2016. júl. 25. 11:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem kicsit vagy kapcsolatfüggő nő. Ha nem lennél, már rég kivágtad volna ezt az érzelmi intelligenciával aligha rendelkező srácot. Félsz az egyedülléttől, nem mersz szembenézni magaddal. Ez a probléma. Ezt kéne megoldani először...
2016. júl. 25. 12:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Exem volt ilyen, én is bőgtem mellette ilyen miatt, hogy magányosnak éreztem magam.

Nálunk utólag kiderült, hogy ő már réges-rég elhidegült tőlem, csak én nem akartam meglátni a jeleket.

Próbálj vele beszélni. Próbáld elmagyarázni, hogy ez neked miért fontos. Nem maga az együtt alvás (van, akit idegesít, ez sajna megesik), de ezek az apróságok, ami miatt te azt érzed, hogy eltávolodik tőled.

Viszont arra számíts, hogy a beszélgetés nem csak jó irányba sülhet el.

2016. júl. 25. 13:40
 16/17 anonim ***** válasza:

"Annyira fáj, hogy nem tudok aludni, és... Olyan magányos vagyok...." - akkor se jó, de egy 20 éves házasságban inkább hallható ez.

22 évesen ne ragadj bele!

2016. júl. 25. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Én két karomat adnék ha ilyen csajom lenne,de neked meg ilyen nyomorek pasi5kell hihetetlen...
2016. júl. 26. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!