Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek halottatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Eddig kettő komoly párkapcsolatom volt. Az első 2,5 évig tartott csúnyán váltunk el egymástól. Amint elhagyott 1 hónapra rá megismerte élete szerelmét! Második komoly kapcsolatom pedig 1 évig volt, ott is a kapcsolat alatt megismerkedett mással szakítás után 2 héttel összejöttek és tervezik a házasságot. Harmadik kapcsolatomba is felmerültek a gondok, lehetséges megismétlődik a forgatókönyv?2016. júl. 21. 14:42
1/7 anonim válasza:
Sajnos lehetséges. Én is azt hittem túl vagyok a hűtlen partnereken, de nem.
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt 3-4 ilyen :)
Szakítàsaink utàn mind 1 hónapon belül megtalàlta a nagy őt. Volt, aki màr alattam is:)
Előszőr bàntott a dolog. Később màr nem érdekelt.
3/7 anonim válasza:
Gyere össze velem is,hátha utána nekem is jön az igazim.Vicceltem.
Jártam már így én is.
4/7 anonim válasza:
Akkor te egy igazi kabala pasi/csaj vagy kérdező. :-D
6/7 anonim válasza:
Mondjuk abban nincs semmi pláne,ha az elsővel szakítottatok és neki utána lett egy másik kapcsolata ami be is jött.A másodiknál úgy írtad,hogy míg együtt jártatok az alatt lett vkije,ez már azt az exed is minősíti,hogy nem volt fair tőle.Ink szakított volna és majd csak utána kezd vki mással.Harmadik kapcsolatodban milyen gondok merültek fel attól függ? Lehet eddig tényleg nem volt szerencséd és ez áll a háttérben,vagy pedig veled is lehetnek gondok azért hagynak el.
7/7 A kérdező kommentje:
Mostaninál gond: anyja, pénzéhség (báár tesz érte, pénz körüli forgás, akaratosság, makacsság stb) Bennem is van hiba mint a legtöbb emberben
2016. júl. 21. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!