Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a barátnőm tudtára hogy le szeretnék feküdni vele?
Te jobb ha sehogy, mert félsz majd berakni is. Te ismered a barátnődet. Ebben mi az alpári? ha odajön a pasim és megfogja a fejem,megcsókol és azt mondja hogy "szét akarlak bsni" majd leteper az tökéletes. Ha kíván akkor benne van, ha nem akkor milyen kapcsolatról beszélsz? Nem is szexeltetek de neked ez már kapcsolat? Mondd el neki hogy kívánod. Annyira kisfiú vagy még.
23N
Egyszer annyira szerettem és tiszteltem egy nőt, hogy még megcsókolni sem mertem, nehogy elhagyjon... Tudod mi lett a vége? Lelépett és keresett egy olyan srácot, aki nem csak bálványként tisztelte, hanem meg is csókolta, és lefeküdt vele
Egyébként ha a barátnőd, akkor gondolom szoktatok csókolózni, van petting... van eddig egymáshoz sem értetek, és most hirtelen szexelnél vele?
"nem fogok vele bunkó lenni"
XD Bocs de ezen meghaltam a röhögéstől.
Nem mondani kell, hanem csinálni, szépen rávezeted a dologra. Ha leállít, akkor még nincs felkészülve rá, és nem kezdesz el jobban nyomulni. Ha tetszik neki a helyzet, úgyis hagyni fogja. ;)
Nem akarsz bunkó lenni... Jujj, még véletlenül se legyél az, hátha a végén megkíván, és egy jót szeretkeztek/keféltek/esetleg mindkettő. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!