Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm naponta többször is rám veti magát?
Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 18:27
11/28 anonim válasza:
Szerintem itt lenne pár úriember, aki tudná, mit kell ilyen helyzetben tenni... :-D
12/28 anonim válasza:
Tedd be neki, nincs mese.
Most komolyan már minden baj?
13/28 anonim válasza:
Ha többször, és hosszabban szeretnétek, írjatok rám nyugodtan.
14/28 anonim válasza:
Kérdező, keress egy olyan csajt, aki barátként tekint csak rád, és undorodik tőled...
15/28 anonim válasza:
Én sem örülnék neki, ha az emeletről lépcsőzés helyett, többször rám vetné magát.
17/28 anonim válasza:
Csak egyszer kell félreugrani. Ha kiterül a padlón, mint a gyalogbéka, meggondolja a továbbiakban, hogy kire mit vessen.
18/28 anonim válasza:
Ilyen kérdést.... Örülj neki ,hogy ilyen barátnőd van és ne panaszkodj már EZÉRT!?
19/28 Kamurachi válasza:
Mindenképpen üljetek le és beszéljétek meg. Ha szereted akkor nyitott vay felé és megtudjátok beszélni azt, hogy kinek mi az igénye. Ha ezt nem teszed meg akkor egyre nagyobb lesz a feszültség és a végén csak annyit érsz el, hogy veszekedni fogtok, legroszabb esetben szakítani.
Ne feledd, ha szeret akkor megérti a problémádat és alakít a szokásain.
20/28 anonim válasza:
Ha nem bírod a tempót akkor egy idő után nőnek a feszültségek és szakítás lesz a vége.
Beszéljetek róla! De szerintem innen is,máshonnan is nagyon sok pasi szívesen lenne a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!