Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szexnél a pasik azért csukják be a szemüket, mert más nőkről fantáziálnak? kicsit megalázó lenne, hogy én "dolgozom" és más nő (k) re megy el.
igen, én szinte mindig gondolok valamire ha ő csinálja nekem
megkérdezni nem akarom tőle, mert akkor meg arra fog gondolni közben, hogy én arra gondolok, hogy ő másra gondol
ami nem tesz jót a szexuális életnek, ha megtudná miken görcsölök
igen, én szinte mindig gondolok valamire ha ő csinálja nekem
más pasira?
szép,minek vagytok akkor együtt?
párom mindig néz engem közben,pedig sokéve sztem ugyanaz a látvány,de nem unja,le nem csukná a szemét az istenért se:D
az én párom meg még mindig zavarban van tőlem, van annak is egyfajta fílingje, amikor véletlen meglát így úgy és tetszik neki, nem pedig szemtől szembe tehénkedem meztelenül, mert már úgyis látott alapon
amúgy a szex jó a párommal, csak vizuálisan nekem nem ez jön be, ezért fantáziálok, és ezért nem hiszem, hogy el kellene hagynom
mindent összevetve megnyugodtam :)
köszönet :)
csak egyik kérdésemre, miszerint miért bámulják a pasik a nőket, egyik válasz volt: élményeket gyűjteni az esti együttléthez a nőjével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!