Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonhatnám magamra a figyelmét?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki már egy éve tetszik. Együtt szoktunk buszozni, és ugyanott száll le ahol én. Már beszélgettünk párszor, de mindig ott vannak a haverjai. Amúgy szoktunk szemezni is meg ilyenek és az egyik barátnőm szerint tuti bejövök neki. Hogyan vonhatnám magamra a figyelmét?? (nem kihívó öltözködésre, meg ilyenekre gondoltam...)2010. ápr. 16. 00:31
1/12 anonim válasza:
Te vagy a szélsebes előzős/sarokra lépős csaj? :D
2/12 anonim válasza:
Ha már szemeztek és beszélgettek sztem kellően magadra vontad a figyelmét, különben abszolút nem izgatná ott vagy e vagy sem és csak a haverjaival foglalkozna. Már nem kell magadra vonnod a figyelmét, sokkal inkább elérni h esetleg kettesben maradjatok a haverjai nélkül. Köztudott h haveri társaságban nem lehet csajozni. :D
3/12 anonim válasza:
ha együtt buszoztok akkor gondolom nem laktok messze egymástól, ha beszélgetsz is vele néha az is jó, keress valami közös pontot, pl. ha egyezik a stílusotok említs neki valami bulit/koncertet ami mostanában lesz, kérdezd meg, hogy nincs-e kedve elmenni, vagy ilyesmi :D tudod a zene összeköti az embereket:D bulikon meg mindenki felszabadultabb és könnyebb ismerkedni:D
4/12 anonim válasza:
A buszon ülj az ölébe és szard össze magad...
5/12 anonim válasza:
amikor melléd ér üvölts rá egy nagyot,majd tégy úgy mintha semmi nem történt volna!!
6/12 A kérdező kommentje:
az elsőt nem értettem a második és a harmadiknak köszönöm és a 2 utolsó meg hülyeség...
2010. ápr. 22. 16:26
7/12 anonim válasza:
most hogy közeledik a nyár, már jó idő van öltözz a legmelegebb pulcsidba télikabátodba bundába sálba sapkába fülvédőbe, ez tuti h felhívja rád a figyelmét
ami még jó benne h leadsz pár kilót, mert egy mobil szauna lesz rajtad
10/12 anonim válasza:
használd!
"Szia, szeretném magamra vonni a figyelmed!:)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!