Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszercsak eltűnt? Most akkor mi van?
Mióta van külföldön? Volt bármi oka amiért nem mehettél vele ki? Te mennyi idős vagy? Mit csinál ő kinn, és te itthon? Hogy gondoltátok ezt? Milyen időtávban tervezte; terveztétek hogy kinn marad? egyelőre ennyi.
Sokat segítesz magadnak, amint ezeket a kérdéseket megtudod válaszolni.
en ezen a ponton hagynam a dolgot, es nem keresnem tobbet.
teljes hirzarlat akkor is, ha o kerulne elo - mert jelentkezni fog, ha mashonnan "kikopik".
ez egy megbizhatatlan pali.
Kisanyám,ez annyira nyilvánvaló!
Ne alázkodj meg, ne írkálj neki!Ez már felejtős!
Ne alázd meg magad jobban! Többet érsz annál,hogy várj egy pasira,aki 1 hét, ismétlem 1 HÉTIG vissza se ír! Ezek után nem kéne semmilyen módon zaklatni,pláne,ha le is tiltott.. Hagyd meg a maradék büszkeséged és szarj a fejére.. Hidd el, működik !! Én is futottam az exem után,szánalmasnak is tartom magam érte. Amióta leszarom a fejét,nem keresem,nem foglalkozom vele,sőt le is tiltottam, azóta ő írogat... Igaz,hogy hiába,de ilyen amikor a fagyi visszanyal.. :)
Kitartást!
Sajnálom, hogy ez történt veled (is), sajnos nekem is volt ilyenben részem nem is egyszer. Volt párommal, aki nagyon kedves volt a kapcsolatunk elején - mindent megbeszéltünk stb - ugyanez volt. Elment nyaralni, de előtte már láttam rajta, hogy szűkszavú, amikor mondta, hogy milyen jó az élete akkor engem meg sem említett, hogy jó lennék benne vagy hogy közös jövőt akarna. Majd mikor lelépett nyaralni, többet nem írt. Láttam whatsappen, hogy fent van, vagy hogy látta az üzeneteimet. Mivel én sem voltam otthon, először azt gondoltam, hogy nem akar zavarni, meg biztos dolga van. Bár furcsa ha valakinek annyi dolga van egy nap, hogy egy darab üzenetet nem bír küldeni, vagy felhívni pár percre. (Most is van párom, ha távol vagyunk akkor szoktunk egymásnak rendszeresen üzenni, pár perc telefon stb egy nap.) Aztán mikor kérdeztem hogy mi a helyzet, letiltott. Két hónap után írt és közölte, hogy együtt van az exével akivel 6 évet élt együtt. Gyáva, gerinctelen alak volt, elküldtem a fenébe.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!